Kispapa tarsak, ti hogy segitettetek a parotoknak szuleskor?
Nekem jól esett a derékmaszírozás, illetve annyira izzadtam hogy textilpelenkaval legyezett, nagyon jól esett!
Folyamatosan itatott, mert egy idő után kérni sem tudtam, így mindig elém tolta, hogy igyak.
Elképzelhertő, hogy abszolút nem akar tőled semmit, es az is rosszul fog esni neki ha csak hozzáérsz. Ez teljesen normális ne vedd magadra. Figyeld a jeleket, mire van szüksége.
Nagyon sokat jelentett hogy hallottam a kitolásnál hogy buzdít, mondta hogy nagyon jól csinálom, nagyon ügyes vagyok stb illetve ő emelte a fejem amikor nyomtam. Én meg szorítottam a kezét😅
Nekem a férjem masszírozta a derekam, vezényelte, melyik oldalon kell feküdnöm épp a fájásoknál, és fogta a virágcserepet, amibe hánytam...
Te egyél rendesen előtte, a feleséged viszont jobb, ha csak szőlőcukrot és vizet fogyaszt, ha műtétre kerülne a sor esetleg. Ha első szülés, akkor hosszabb időre kell számítani.
Legyen kéznél a telefon, értesítsd a rokonokat majd a dologról és fényképezz, ha már van hozzá kedvetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!