Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jászberényi kórházról friss...

Jászberényi kórházról friss tapasztalata van valakinek?

Figyelt kérdés

Melyik dokit, illetve szülésznőt ajánlanátok?

Válaszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 21. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a doki kérdés olyan,hogy úgy sem találsz olyat,akiről mindenki csak jót mond. Én Dalloshoz járok,mindig is oda jártam,és nem is szeretnék változtatni. Szülésznőt viszont nagyon-nagyon ajánlanám Nagy Tamásné Marikát!! Tünemény!! Nekem fogadva volt,de barátnőmnél csak pont ő dolgozott és ő is maximálisan meg volt elégedve.
2010. júl. 21. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:

3 hete szültem minden okés volt,mindenki kedves, aranyos!!!

Én is Marikával szültem, imádom!!!

Nem tudom pontosan mi érdekel?

2010. júl. 23. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és gratulálok a babához!

Kedves második válaszoló. Te kinél szültél és meg voltál vele elégedve? Milyenek most a körülmények, az ápolók és a csecsemősök?

Én pár éve szültem ott, azóta remélem változtak a dolgok, mert én nem voltam vele "teljesen" megelégedve.

2010. júl. 23. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Fehér dokinál szültem, nem volt vele gondom azon kívül, hogy néha nem értettem mit mond :-)!

Körülmények jók, de azért ugye nem otthon vagy, mégiscsak kórház!! Pl kaja elég pocsék, de azt is ki lehet bírni. Szülőszobák szépek. Személyzet, a szülésznők, akik végzik a munkát az osztályon halál édesek, néhány csecsemős azonban elég mufurc!! Ott van egy kis gáz. Nekem a leginkább az volt a bajom, hogy nem lehet látogatókat fogadni, csak te mehetsz majd ki. Apa már rosszul volt, hogy nem láthatja a babát, az a tv meg semmit sem ér. Bevittem fényképezőt, és úgy vittem ki a képeket a családnak!!!Viszont jobban jársz, ha kikéred a babát, így pl nem lett piros a popsija...., bár a szájpenészt így is hazahozta, mert ugye estére elviszik....

2010. júl. 23. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha mindenkivel próbálsz alázatos lenni,akkor kedvesek hozzád. Nekem a csecsemősökkel semmi gondom nem volt. Őket is megértem,mert annyi idióta anyuka van pl.ott hagyja a gyereket a szobába,nem teszi mellre,mert az nagyon fáj,bűzlik,mert arra is lusta,hogy elmenjen zuhanyozni és egy csecsemős nem igazán kedveli az ilyen dolgokat,na meg persze én sem...
2010. júl. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!