Jászberényi kórházról friss tapasztalata van valakinek?
Melyik dokit, illetve szülésznőt ajánlanátok?
Válaszokat előre is köszönöm!
3 hete szültem minden okés volt,mindenki kedves, aranyos!!!
Én is Marikával szültem, imádom!!!
Nem tudom pontosan mi érdekel?
Köszi a válaszokat és gratulálok a babához!
Kedves második válaszoló. Te kinél szültél és meg voltál vele elégedve? Milyenek most a körülmények, az ápolók és a csecsemősök?
Én pár éve szültem ott, azóta remélem változtak a dolgok, mert én nem voltam vele "teljesen" megelégedve.
Fehér dokinál szültem, nem volt vele gondom azon kívül, hogy néha nem értettem mit mond :-)!
Körülmények jók, de azért ugye nem otthon vagy, mégiscsak kórház!! Pl kaja elég pocsék, de azt is ki lehet bírni. Szülőszobák szépek. Személyzet, a szülésznők, akik végzik a munkát az osztályon halál édesek, néhány csecsemős azonban elég mufurc!! Ott van egy kis gáz. Nekem a leginkább az volt a bajom, hogy nem lehet látogatókat fogadni, csak te mehetsz majd ki. Apa már rosszul volt, hogy nem láthatja a babát, az a tv meg semmit sem ér. Bevittem fényképezőt, és úgy vittem ki a képeket a családnak!!!Viszont jobban jársz, ha kikéred a babát, így pl nem lett piros a popsija...., bár a szájpenészt így is hazahozta, mert ugye estére elviszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!