Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a mostani Jászberényi nőgyógyászati osztállyal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Úgy hallom ez elmúlt években igen sokat fejlődött.. (alternatív szülőszoba, vízben szülés, felkészítő tanfolyam. Stb) Lassan a párommal babát szeretnénk és kórházat, orvost kellene választanom. Gyöngyös közelében lakunk, de nem nagyon szeretnék abban a kórházban szülni. Nekem Jászberénybe Fehér doktort ajánlották, nem tudom ő mennyire jó szakember! Ha tudna nekem a döntés meghozatalában valaki segíteni hova érdemes menni, és kihez azt megköszönném!
2010. márc. 3. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is hozzá járok, de az első gyerekemet nem nála szültem. Így még csak ismerkedés szintén vagyunk.

(13.hét). Mivel új doki nálunk én is érdeklődtem és a szülészeten egy jó pár ismerősöm őt ajánlotta vagy a főorvost Bördöst.

A szülésznőnőnek ( nem tudom a pontos nevét) Edit nevezetűt.

A felújítás nem rég lett kész, de a vízbe szülést azt nem tudom.Felkészítő tanfolyam van az tuti.

Nem sokat segítettem.

2010. márc. 3. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

4 hónapja szültem Bördős doktornál. Maximálisan meg voltam elégedve vele.Bátran ajánlom. Korrekt, szakmailag pedig szerintem a legjobb. Fehér doktor volt vele a műtőben, császáros voltam, ő is kedves, nemrég jött át Jászberénybe. Szülésznőm Tánczosné volt, kedves, megbízható, segítőkész.

Vízben szülés nem lehetséges Jászberényben.

Alternatív szülőszoba van, remekül felszerelve.

Felkészítő tanfolyam is van, bár én kihagytam, mert már 2. csemetém született.

2010. márc. 4. 09:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ha már a 13. hétben vagy azért egy pár vizsgálaton már csak át estél..!:) Hogy látod? Azon kívül hogy kedves precíz is?Meglehet vele mindent beszélni?

2010. márc. 4. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves orvos és szakmailag őt is dícsérik. Ultrahangnál elmond mindent részletesen.Ha kérdés merül fel leülünk megbeszélni.Amúgy maga a doki nem az a túl beszélős fajta. Pont holnap megyek hozzá ultrahangra. De tényleg még én is ismerkedés szintjén vagyok.
2010. márc. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!