Van valakinek tapasztalata a mostani Jászberényi nőgyógyászati osztállyal kapcsolatban?
Én is hozzá járok, de az első gyerekemet nem nála szültem. Így még csak ismerkedés szintén vagyunk.
(13.hét). Mivel új doki nálunk én is érdeklődtem és a szülészeten egy jó pár ismerősöm őt ajánlotta vagy a főorvost Bördöst.
A szülésznőnőnek ( nem tudom a pontos nevét) Edit nevezetűt.
A felújítás nem rég lett kész, de a vízbe szülést azt nem tudom.Felkészítő tanfolyam van az tuti.
Nem sokat segítettem.
4 hónapja szültem Bördős doktornál. Maximálisan meg voltam elégedve vele.Bátran ajánlom. Korrekt, szakmailag pedig szerintem a legjobb. Fehér doktor volt vele a műtőben, császáros voltam, ő is kedves, nemrég jött át Jászberénybe. Szülésznőm Tánczosné volt, kedves, megbízható, segítőkész.
Vízben szülés nem lehetséges Jászberényben.
Alternatív szülőszoba van, remekül felszerelve.
Felkészítő tanfolyam is van, bár én kihagytam, mert már 2. csemetém született.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha már a 13. hétben vagy azért egy pár vizsgálaton már csak át estél..!:) Hogy látod? Azon kívül hogy kedves precíz is?Meglehet vele mindent beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!