Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem fekszik le velem a...

Miért nem fekszik le velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolat

Én ffi 31

Ő 32

Van egy 9 hónapos kisfiunk és a terhességig nagyon jól ment közöttünk a szex.

Amint terhes lett a 2. Honaptól viszont nincs szex sőt a közeledésem is taszítja ( érződik)

Jelenleg 18 hónapnál tartunk és én nekem fontos a családom és valóban mindig azt mondtam hogy "ez egy ilyen időszak , biztos a hormonok stb" de már nagyon nehezem bírom és ezt jelzem is neki de ő egyszerűen nem akarja.

Csak hogy érthető legyen

2.hónap óta nem volt szex

De még annyi sem hogy ő csinált volna valamit. Sőt kb át sem ölelhetem, 3 hónapja engedte meg hogy egy agyban aludjunk azelött azt sem akart.

Tényleg igyekszem nagyon elvonni a figyelmem de most már baromi nehéz , pedig kívánom a barátnőm és agyba főbe dicsérem mindig.

2020. jan. 5. 20:53
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Na először most terhesség óta volt egy rendes beszélgetésünk és kerek perec elmondtam hogy mi a bajom amire az volt a reakciója hogy erti és rendben is van de jelen pillanatban nem tud valtoztatni ezen mert nincs meg benne a késztetés és nem esik jól a közeledésem.

Nekem meg sajnos ez volt az utolsó csepp a pohárba és bármennyire is nem így képzeltem el a gyereknevelést és a kapcsokatunkat de úgy mint egy idegen nem fogok együtt lenni valakivel. Így a mai nap el költözök

2020. jan. 6. 17:01
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom 😟

Időt sem kért?

Elenged csak így?

2020. jan. 6. 17:06
 23/32 A kérdező kommentje:

En nem adtam már időt, eddig volt ideje és eddig voltam én csendben.

Csak így elengedem mert nekem erre nincs szüksegem, én családot akartam nem pedig csak gyereket 2 idegen felnőtt között. Szeretem még de már akkora nyomot hagyott ez bennem hogy picit meg is nyomorított belül hogy nyitot tudjak lenni másvalaki felé majd 1x

2020. jan. 6. 17:14
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

22# vagyok

Fel a fejjel, biztosan megtalálod azt aki jóban-rosszban a társad lesz!

Nem tudom mit lehetne okosat, jót mondani ilyenkor.. 😔

Talán az idő majd mindent megold!

2020. jan. 6. 17:22
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
És nem is mondta ,hogy maradj mert próbál változtatni ?? :o
2020. jan. 6. 18:43
 26/32 anonim ***** válasza:
8%

Azért az ilyen fickó se semmi, aki itt a gyakorin szerezte az uccsó löketet, hogy elhagyja a párját efy egyéves babával, mert 2 hónapja nem volt szex.

Na, ez volt a gondom az "imád babázni"-val. Pont ilyen imádbabáznideazértnemárhogynehézislegyen arcnak bizonyultál, ha nem kamu az egész.

2020. jan. 6. 19:45
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Előző, 18 hónapja nem volt szex. Nem 2. Nem mindegy. Ha a kérdést rendesen elolvastad volna, tudnád.
2020. jan. 6. 21:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem is marasztalt? Nem is mondta, hogy beszéljetek még, mert szeretne változni? Sajnállak kérdező. :(
2020. jan. 6. 21:57
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, akkor 18 hónap. Ettől még furi.
2020. jan. 6. 22:04
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi furcsa? 18 hónap szex nélkül,na az baromi furcsa. Az,hogy a kérdező megunta és belül meghalt márszinte mert a barátnője nem szereti, az teljesen normális sajnos.

Kérdező nagyon sajnálom ami veletek történt,de nyilván ez már jobb nem lesz. A barátnőd nem csak,hogy a szexet nem kívánja,de nem is szeret téged. Lehet,hogy csak gyerekcsinálásra kellettél neki,lehet,hogy van valakije.Én nő vagyok de teljesen megértem a döntésed.

2020. jan. 12. 02:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!