Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem fekszik le velem a...

Miért nem fekszik le velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolat

Én ffi 31

Ő 32

Van egy 9 hónapos kisfiunk és a terhességig nagyon jól ment közöttünk a szex.

Amint terhes lett a 2. Honaptól viszont nincs szex sőt a közeledésem is taszítja ( érződik)

Jelenleg 18 hónapnál tartunk és én nekem fontos a családom és valóban mindig azt mondtam hogy "ez egy ilyen időszak , biztos a hormonok stb" de már nagyon nehezem bírom és ezt jelzem is neki de ő egyszerűen nem akarja.

Csak hogy érthető legyen

2.hónap óta nem volt szex

De még annyi sem hogy ő csinált volna valamit. Sőt kb át sem ölelhetem, 3 hónapja engedte meg hogy egy agyban aludjunk azelött azt sem akart.

Tényleg igyekszem nagyon elvonni a figyelmem de most már baromi nehéz , pedig kívánom a barátnőm és agyba főbe dicsérem mindig.

2020. jan. 5. 20:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez volt.

(Én vagyok a nő.)

A mi időszakunk kb 1 évig tartott. Rengeteget veszekedtünk emiatt. Egyszerűen nem kívántam a testi kontaktust, hogy belém hatoljon. Semmi.. Nem voltam depressziós, tartalmasan teltek a napok, Mentünk ide oda, boldogan éltünk, tettünk vettünk, a fiúnk is szépen aludt, nem kellett éjszakázni sem miatta. Utólag belegondolva az lehetett, hogy megterhelt a szülés és a testem igénybevétele. Egyszerűen nem tudtam magamhoz se nyúlni, mert tudni sem akartam arról, hogy mi lehet odalent. Pedig 2 hét után már nyoma sem volt semminek... Majdnem 1 évig tampont se akartam használni.

Amint a fiúnk nagyobb lett, magunkra is több idő jutott, tudtunk randizni menni meg ilyenek, azzal az idővel kezdtem visszatérni magamhoz. Jé, hogy én feleség vagyok és szeret a férjem? Hogy egy dekoratív nő vagyok? Wow. Egyszerűen csak idő kellett. És egy baromi türelmes és kitartó férj..... Nagy elismerés neki is. Sokszor hitte hogy ez végleges. De jól működünk együtt és tudta hogy van remény még. Általában szerintem itt buknak el sokan. Mert annyira a tűréshatár széléig jutnak ilyen helyzetben az emberek, hogy egyszerűbb feladni. Pedig KÖZÖS munkával sikerülhet visszahozni a házas életet.

2020. jan. 5. 23:37
 12/32 A kérdező kommentje:

11# ezt valami hibátlanul megfogalmaztad. Ebben reménykedek én is csak nalunk teljes mértékben semmi sincs. Most lesz 10 hónapos a baba és 18 hónapja 1 filmet nem tudtunk megnézni, 1x sem mentünk el sehova és amíg a barátnői ilyenkor már régen tartottal privát 1-2 napot a párjukkal sőt már rengetegszer addig mi szó szerint semmi. Olyan vagyok mint ha csak lennék de ezen kívül semmi. Mi szó szerint a legnagyobb közös program és lépés hogy egy ágyban alszunk de igy is van közöttünk minimum fél meter mert ha közeledek akkor vége...

Bármilyen ötlet vagy program kizárva.

És amit meg nem értek és maga az a tény esett rettenetesen rosszul hogy volt pár nap amikor az anyjához elutazott 2 3 napra (szokott ilyet) sokszor párszor ejszaka dolgozok és előfordult olyan hogy amikor a baba 6 hónapos volt az anyjára bízta és elment a barátnőjével bulizni egyetlen egy ejszakára.

Nem maga a tény hogy elment discoba volt a probléna még akkor sem ha én ilyet nem csinálnék, hanem az hogy mennyiszer kértem hogy töltsünk így el végre egy közös estét kettesben és ez jelenleg sem történt meg...

2020. jan. 6. 00:01
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Húha... Úgy látom itt sajnos nem csak a szülés meg a test megváltozása, stb lesz az intimitás hiányának az okozója.

Mivel az ágyban is fél méter van köztetek és egy filmet sem néztek meg közösen, így sajnos azt kell mondanom, hogy a párod elhidegült tőled. :( Nem kellesz már neki. :(

2020. jan. 6. 04:22
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nektek nem a szexről kéne beszélni, hanem arról, hogy miért nem ölel meg. Arról viszont lehetőleg hamar... akár terápia. Amúgy szerintem sem kellesz neki, csak a 9 hónapossal nem tud dobbantani.
2020. jan. 6. 09:27
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, itt nem csak a szex hiánya a probléma. Én se kívánom a szexet. Viszont a férjemet igen, tudom ez hülyén hangzik, csak ez még nem generál szexuális vágyat. Imádok hozzábújni meg minden, csak a szex nem izgat. Ő ezt megérti. Én mindenképp fontosnak tartom, hogy ezen majd együtt dolgozzunk, ha kell szexuálpszichológushoz is elmenni.

Ha az intimitásnak (nem s szexnek) a fontosságát a párod nem érzi, ott valami nagy gebasz van. Ha ő ezt nem veszi észre a te jelzéseid nyomán se, akkor nem együtt fogjátok megélni a kissrác érettségijét, de lehet hogy már a sulikezdést se...

2020. jan. 6. 11:09
 16/32 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos ez zavar engem is nagyon mert az hogy nincs szex az rossz de hozzászoktam, de persze nagyon rossz... viszont semmi sincs mellete az sem hogy ereznem hogy szeret, minimalis jelét nem látom pedig én igyekszem.

Viszont ha elkezdem ezt mondani akkor feszult lesz ha meg nem akkor csendben el vagyunk és a baba miatt inkább nem mondom csakncsepegtetem hogy ne érezze a feszültséget

2020. jan. 6. 11:25
 17/32 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy hormonálisan ez részben indokolható, a nők úgy vannak evolúciósan programozva, hogy ne legyenek túl hamar újra terhesek.

A nemszexuális intimitást pedig a baba ilyenkor részben kielégíti.

Vsz rá figyel az anya, ő tölti ki a mindennapjait. A gyereket milyen gyakran veszed át tőle mert az a legnagyobb teher és a legsúlyosabb béklyó, ahhoz képest a porszívó vagy wc suvickolás egy nyaralas. Nálunk is folyton a házimunkáért megy a verseny, hiába kérem a párom, hogy én boldogan csinálok bármi munkát csak a gyereket vegye át. Nyilván neki is bármi pihentetőbb.

2020. jan. 6. 12:50
 18/32 A kérdező kommentje:

Amikor csak tudom akkor velem van , en imadok babázni vele nonstop is akár , de ugye ez akkor van amikor en nem dolgozok vagy a szabadnapjaimon .

Minden indokkal hitegetem magam :)

2020. jan. 6. 12:56
 19/32 anonim ***** válasza:
8%
Mondjuk ez az "imádok babázni" dolog is elég libido gyilkos.
2020. jan. 6. 13:09
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnél ugyanez történt az exfeleségével. Ott lett még egy gyerek négy év után. Volt olyan év(!) mikor a férjem a padlón aludt az ágyuk mellett, az exe meg a gyerekekkel egy ágyban. Majd a nagy kegyeskedett kiköltözni a gyerekszobába, de egyedül nem volt hajlandó aludni. Így a gyerek az emeletes ágy tetején, apa alul. Intimitás nulla volt. A gyerekek dolgain kívül és a napi logisztikán kívül semmi másról nem beszélgettek. Mint két idegen, akik véletlenül egy lakásban élnek és jah, van két gyerekük. Voltak gyenge próbálkozások, hogy rendbe hozzák ezt, de minimálisan sem sikerült javítani a helyzeten. A férjem sem akarta talán eléggé vagy mivel olyan a természete, hogy türelmes, megértő, simulékony, ezért inkább nem erőltette. A nő meg nem is próbálkozott igazán, mert utóbb kiderült, hogy jóideig volt valakije. Az intimitást és egyebeket már máshol kereste régóta.

A válás oka végül az lett, hogy ez kiderült.

2020. jan. 6. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!