Doki nem csaszaroz, pedig harántban fekszik az egyik babám. Nagyon félek. Mit csináljak, menjek másikhoz?
Gondolom ha a "mozgó" fejvégűbe fordul és kibújik, utána a harántosnak is lenne helye befordulni.
De ha nem bízol az orvosodban, akkor igen, válts!
Nekem ikreim vannak. A doki elmondta, hogy előfordulhat olyan, hogy amikor megszületik az első baba akkor a másodiknak hirtelen nagy helye lesz és megfordul, így elképzelhető, hogy a második császárral lesz.
Mire én ràkérdeztem, hogy akkor nem egyszerűbb lenne eleve császárral kezdeni?
Megkönnyebbülést láttam az arcàn és azt mondta, hogy akkor legyen úgy.
Nem értem, hogy minek kockáztatni, ha az anyuka nem ragaszkodik a természetes szüléshez?
Keresd másik orvost! Egy egyes szülés (még ha az is a természetes) is kockázatos, pláne egy ikerszülés.
Az ultrahang alapján mindvégig normál súlyúnak látták őket, mégis kis súllyal születtek.
Így utólag a legjobb döntés volt a császàr.Nem ijesztgetni akarlak, de ha már eleve rossz előérzeted van, akkor ragaszkodj a császárhoz!
Rizikófaktor vagy minden téren, mindenképp keress másik orvost!
-Ikrek
-haránt
-42 eves
ezek már külön külön is rizikófaktor, nemhogy együtt!!
( Én választott császárral szültem külföldön, nem akartam kockáztatni a gyerekemet épségét )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!