Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Doki nem csaszaroz, pedig...

Doki nem csaszaroz, pedig harántban fekszik az egyik babám. Nagyon félek. Mit csináljak, menjek másikhoz?

Figyelt kérdés
42 évesen ikerkislányokat várok, az egyik harantfekveses, a masik meg folyton valtoztatja a helyzetet. Nem szültem még, császárral szeretnék, hogy ne legyen baj, de a dokim azt mondta megpróbalna befordítani. Orvost szeretnék valtani, nekem nagyon rossz előerzetem van. A pénz nem számít, kifizetem a csaszart ha kell.

2018. szept. 18. 20:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Hol laksz? A legtöbb helyen inkább azért kell könyörögni, hogy ikreket engedjenek természetes úton szülni. Ikres face csoportban tudnak ajánlani az ország minden pontján olyan dokit, aki ikreknél profi.
2018. szept. 18. 20:34
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Csak csaszar. Sokkal biztonságosabb ikrek esetén. Keress masik orvost!!
2018. szept. 18. 20:40
 3/20 babyboom567 ***** válasza:
79%
Keress másik orvost.
2018. szept. 18. 20:43
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Jézusom ez egy idióta, sürgősen keress másik orvost.
2018. szept. 18. 20:46
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom ha a "mozgó" fejvégűbe fordul és kibújik, utána a harántosnak is lenne helye befordulni.

De ha nem bízol az orvosodban, akkor igen, válts!

2018. szept. 18. 20:49
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ikreim vannak. A doki elmondta, hogy előfordulhat olyan, hogy amikor megszületik az első baba akkor a másodiknak hirtelen nagy helye lesz és megfordul, így elképzelhető, hogy a második császárral lesz.

Mire én ràkérdeztem, hogy akkor nem egyszerűbb lenne eleve császárral kezdeni?

Megkönnyebbülést láttam az arcàn és azt mondta, hogy akkor legyen úgy.

Nem értem, hogy minek kockáztatni, ha az anyuka nem ragaszkodik a természetes szüléshez?

Keresd másik orvost! Egy egyes szülés (még ha az is a természetes) is kockázatos, pláne egy ikerszülés.

Az ultrahang alapján mindvégig normál súlyúnak látták őket, mégis kis súllyal születtek.

Így utólag a legjobb döntés volt a császàr.Nem ijesztgetni akarlak, de ha már eleve rossz előérzeted van, akkor ragaszkodj a császárhoz!

2018. szept. 18. 20:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes vagy egyébként?
2018. szept. 18. 20:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Az A baba a harantos, szóval nem értem a beforgatás dolgot. Valtok nem bízom benne sajnos, öt evet vartam a picikre, eddig is ne tovabb, azt mondom...
2018. szept. 18. 21:00
 9/20 A kérdező kommentje:
30 hetes vagyok
2018. szept. 18. 21:00
 10/20 anonim ***** válasza:
53%

Rizikófaktor vagy minden téren, mindenképp keress másik orvost!

-Ikrek

-haránt

-42 eves

ezek már külön külön is rizikófaktor, nemhogy együtt!!

( Én választott császárral szültem külföldön, nem akartam kockáztatni a gyerekemet épségét )

2018. szept. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!