Mit gondoltok az egyke gyerekekről, jobban mondva ha csak egy gyereket vállal az ember?
A férjemmel sokat beszélgetünk a tesóról. Ő azon az elven van, hogy egy gyerek elég (hozzáteszem 1 éves kor alatt van a babánk, így lehet csak a kimerültség beszél belőle). :D
Mikor elnézem a többgyerekes anyukákat és azt a stresszt ami körülöttük van, néha én is az egyke mellett vagyok. Mondjuk egy gyerek is embertpróbáló tud lenni sokszor. Emellett meg ugye jó lenne, ha lenne egy testvére, akivel megoszthat dolgokat stb stb.
Ti hogy vagytok ezzel?
Mi 3-at tervezünk.
Jelenleg 1,5 a "nagy", 6 hét és jön a kicsi.
Aztán lehet marad a 2 gyerek.. ha úgy érezzük mégis.
Egykéket én sajnálom, mert imádtam, hogy van testvérem.
Nagyon szeretem az öcsémet.
Viszont, ha valaki nem jön ki a tesójával, vagy önmaga szeretett egke lenni biztos másképp vélekedik.
Inkább legyen csak egy gyerrketek, mint kiégett többgyerekes szülők legyetek, én is azt vallom.
Speciel semmit, mindenki maga tudja mennyi gyereket tud becsülettel,szeretettel helytállva felnevelni.
Nekem 2 öcsém van, az egyikkel teljesen jó a viszonyom a másikkal elmegy.Páromnak is két tesója van és nem tartják a kapcsolatot.Csomó példa van nyilván körülöttetek is, ahol a testvérek jóban vannak, vagy épp nincsenek.
Annyit vállaljatok amennyit szeretnétek.
6 éves fiam és 2,5 éves lányom van.
Már egy ideje egyre többször játszanak együtt. Tündériek!
Kis korkülönbséggel születő testvérek olyat adnak egymásnak, amit senki más nem tud nekik. Sem a szülők, sem az unokatesók, sem az ovis barátok.
Mi nagyon örülünk, hogy így alakult.
Mindenkinek egyéni döntése kapacitása, anyagiak, igény szerint hány gyermeket vállal.
Én semmivel sem tartom kevesebbre az egy gyerekeseket ahogy a több gyerekesre sem nézek furán. 2 gyermekünk van. Nagyon nehéz komplikált terhességem majd nagyon komplikált császárom volt,traumatikus minden téren. A lányunk több emberes gyerek mai napig, közel 1 évig kézzel lábbal hadakoztam, hogy vállaljunk tesót. 2 éves lett a nagy mikor teherbe estem. Most lesz 2 éves a kicsi és bár nála is nagyon nehéz komplikált terhességem császárom volt, nagyon vágyom egy 3.babára. De ez még a jövő kérdése lesz e.
Semmit. Mindenki annyit vállaljon, amennyit elbír, fel tud nevelni.
Mi is egyet tervezünk, bár a páromnak már van egy lánya az előző házasságából. Nekem fontos, hogy egyik gyerek se kerüljön hátrányba a másik miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!