Szülés előtt leborotválják a szőrt intim területen, annak aki szőrösem megy oda? Hogy megy ez? Ki csinálja meg? Hogyan?
Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 08:02
11/16 anonim válasza:
Csütörtökön kellett befeküdnöm, aznap reggel borotváltam mert sejtettem hogy maradni kell. Szombaton császároztak, de azt mondta a szülésznő hogy hat csak átszalad rajta... 2 napos "borostát" de jó ertes volt borotválni 😂😂
12/16 anonim válasza:
Ez tipikusan az a kérdés, amire ott kapsz választ, ahol szülsz. A kórház protokollja határozza meg. A Szent Istvánban már 2000-ben sem borotváltak és beöntés sem volt, van ahol pedig a mai napig ez a rutin. Kérdezz rá, mert mi itt hiába írjuk le a saját tapasztalatunkat, attól te nem leszel előrébb. Esetleg írd meg ide, melyik kórházban fogsz szülni és akkor tudnak konkrét választ adni azok az anyukák, akik mostanában szültek abban az intézményben.
13/16 anonim válasza:
Szent Istvánban szültem kétszer, először indulás előtt meg tudtam csinálni, nyilván nem nyúltak hozzá. Másodjára reggel elugrottam anyukámékhoz (aznap délután szerettem volna rendbe tenni magam) és ott indult a dolog annyira intenzíven, hogy egyenest vittek be, de akkor sem borotváltak. Ez abszolút kórházfüggő.
14/16 anonim válasza:
Vissza lehet utasítani. Nem jelent a baba szempontjából semmit.
15/16 anonim válasza:
Asszem pont szülés előtt 2 nappal borotváltam le magam, a szülésznő mondta h így rendben van, egyébként gondolom leborotválta volna.
16/16 anonim válasza:
Baján borotválnak. Mind3x borotváltak. Fertőtlenítős folyadékkal csinálták. Nekem akkora hasam volt,hogy nem ment volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!