Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az a dolog ami megmaradt...

Mi az a dolog ami megmaradt benned amikor előszőr megláttad a babád?

Figyelt kérdés
Nekem az óriási szája ahogyan sírt és a fehér ragacsos kis teste:-)))
2010. júl. 20. 20:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt hogy végre megérkezett.S hogy milyen kis apró manó. Imádom:) Nagyon vártuk már.De igy pont a dédim szülinapján született 100év különbséggel.
2010. júl. 20. 21:52
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
hogy a csecsemősszobában minden babának hosszú fekete haja volt, csak az én gyermekemnek volt rövid szőke haja. Császárral szültem, altatásban. Csak másnap láthattam.
2010. júl. 20. 21:53
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Végre itt vagy!"

"Úristen, remélem nem ilyen feje marad!:)"

Tudom, gáz a második, de vákumos volt és ilyen kis körte fejformája lett tőle:P

2010. júl. 20. 22:37
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
ja, amúgy most már szép kerek buksija van, 2,5 hónapos, utolsó voltam
2010. júl. 20. 22:38
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

A nagylányommal altatásos császár volt,de mindent hallottam/szép,nagy baba,10es az Apgarja-csak azt nem mondták,fiú,vagy lány,így amikor magamhoz tértem az volt az első kérdésem:Ugye lány?/,jó hét óra múlva láthattam:"Tiszta apád vagy!"

A kicsi fiam gerinces császár volt,rögtön körbepisilte a műtőt,s egy kis gyűrött manó nézett rám óbégatva.Hamarosan bebugyolálva az arcomhoz emelték,összecsókolgattam az édes buksiját.A szeme alatti pici hegg és a csókos ajka örökre bennem marad.

2010. júl. 20. 22:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltam, "milyen nagy" (55cm volt), és, hogy végre kint van, olyan hihetetlen, hogy megszületett!
2010. júl. 20. 23:35
 17/30 anonim ***** válasza:
"Lóg a karja!" - hipotón bébikém. Második gondolatom, hogy milyen édesen áll a szája sírás közben. Tudjátok, mint a mesefiguráknak is, lefelég görbülve! :)
2010. júl. 21. 08:14
 18/30 anonim ***** válasza:

Mivel komplikát szülés volt és rohantak vele az inkubátorba,csak 1 puszi erejéig láthattam:(

De rögtön az jutott eszembe:Úristen milyen kerek feje van,tiszta apám!Remélem nem ilyen marad:)2 napra rá normális volt már a buksi formája,édes:)

2010. júl. 21. 09:28
 19/30 anonim ***** válasza:

"Jé, olyan haja van mint a férjemnek!" (dús, göndör)

"Nahát, milyen szép!" (abból indultam ki, hogy minden újszülött kis csúnyácska)

"Már most milyen okosan néz azokkal a hatalmas szemeivel!" (egyáltalán nem sírt, csak nézelődött)

A férjem azt mondta, hogy folyamatosan azt mondogattam: "Jaj de jó fej vagy!!" :-)))))

2010. júl. 21. 09:46
 20/30 anonim ***** válasza:

1. A tekintete. Ahogy rám tették és rám nézett azonnal elhallgatott, figyelt és a szemében még látni lehetett az egész világot.

2. Te jó ég, én azt hittem az újszülöttek kicsik! (54 cm, 3750gr), minden irányban lelógott rólam.

3. Apának: Jöhet a következő!

2010. júl. 21. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!