Mi az a dolog ami megmaradt benned amikor előszőr megláttad a babád?
"Végre itt vagy!"
"Úristen, remélem nem ilyen feje marad!:)"
Tudom, gáz a második, de vákumos volt és ilyen kis körte fejformája lett tőle:P
A nagylányommal altatásos császár volt,de mindent hallottam/szép,nagy baba,10es az Apgarja-csak azt nem mondták,fiú,vagy lány,így amikor magamhoz tértem az volt az első kérdésem:Ugye lány?/,jó hét óra múlva láthattam:"Tiszta apád vagy!"
A kicsi fiam gerinces császár volt,rögtön körbepisilte a műtőt,s egy kis gyűrött manó nézett rám óbégatva.Hamarosan bebugyolálva az arcomhoz emelték,összecsókolgattam az édes buksiját.A szeme alatti pici hegg és a csókos ajka örökre bennem marad.
Mivel komplikát szülés volt és rohantak vele az inkubátorba,csak 1 puszi erejéig láthattam:(
De rögtön az jutott eszembe:Úristen milyen kerek feje van,tiszta apám!Remélem nem ilyen marad:)2 napra rá normális volt már a buksi formája,édes:)
"Jé, olyan haja van mint a férjemnek!" (dús, göndör)
"Nahát, milyen szép!" (abból indultam ki, hogy minden újszülött kis csúnyácska)
"Már most milyen okosan néz azokkal a hatalmas szemeivel!" (egyáltalán nem sírt, csak nézelődött)
A férjem azt mondta, hogy folyamatosan azt mondogattam: "Jaj de jó fej vagy!!" :-)))))
1. A tekintete. Ahogy rám tették és rám nézett azonnal elhallgatott, figyelt és a szemében még látni lehetett az egész világot.
2. Te jó ég, én azt hittem az újszülöttek kicsik! (54 cm, 3750gr), minden irányban lelógott rólam.
3. Apának: Jöhet a következő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!