Mi az a dolog ami megmaradt benned amikor előszőr megláttad a babád?
Figyelt kérdés
Nekem az óriási szája ahogyan sírt és a fehér ragacsos kis teste:-)))2010. júl. 20. 20:10
1/30 anonim válasza:
el volt nyomódva az arca,így az egyik szeme csukva volt.a másik szemével meg csak nézett és vizslatott.és egy hangja sem volt.
3/30 anonim válasza:
belekakilt a kezembe amig a mellemen volt
a doki meg adta a törlőkendőt hogy töröljem le.
hogy milyen pici... ahogy bújt és egyből elkezdett cicizni!
4/30 anonim válasza:
Hogy miért barna a haja? :-) Tudom, hogy furi, hogy miért éppen ez jutott az eszembe, de szőkére számítottam, mert az apja is szőke.
6/30 anonim válasza:
nekem is az hogy szőke a haja és egy kicsit ilyen Tojás alakú volt a buksija mert rövid volt a köldökzsinor és mindig visszarántotta és ezért megnyomodott!!! De most már szép kerek buksija van!! 8 hónapos!!
7/30 anonim válasza:
arra gondoltam,hogy milyen gyönyörű a kisfiam.aztán az jutott eszembe,hogy mennyire hasonlít a nagynénémre a szeme az álla....
most(7hete) amikor megszületett az "öcsi" az járt a fejembe,hogy miért nem adják már oda,mit vacakolnak,41+2hetet vártam már rá...ja és hogy mennyire kis sima volt,semmi ránc,semmi megnyomorgatás
8/30 anonim válasza:
Hogy végre itt van,annyira vártam,és kár hogy apát hazaküldték mondván itt ma nem lesz baba.Pedig lett és ott voltam egyedül.Meg arra is hogy ne vigyék el nézni,fogni ,érezni akarom.
9/30 anonim válasza:
Nekem elég nehéz komplikált terhességem volt, és amikor megmutatták, az jutott eszembe:szóval te voltál:))))
10/30 anonim válasza:
Én a kukiját akartam egyből látni, hogy rendben van e. (Na nem mintha lenne a családban valakinek baja vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!