Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Brutális halálfélelem szules...

Brutális halálfélelem szules elott? Akik mar szultek mostanaban azoktol kernek sehitseget sos.32 hkm

Figyelt kérdés
mostanaba nagyon rossz dolgokat olvastam a neten pl hogy a szules olyan fajdalmas mintha elve elegnel, karoba huzas, elevenen megnyuzas stb. azota panik rohamaim vannak minden ejjel latom magam ahogy meghalok elegetnek karoba huznak stb. azt gondolom ennel meg azis jobb ha most meghalok mert ezt nem akarom azelni. pszichiaternel is voltam mar de nem sokat segitett....

2019. dec. 28. 20:28
1 2 3
 21/22 khniki ***** válasza:
Dehogy fáj annyira. Nekem tök alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt borzasztó. A vajúdás fáj, de kibírható teljesen. A kitolás meg már nem is fáj.
2019. dec. 30. 15:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi van veled kérdező ? Milyen volt a szülésed végül ?
2020. márc. 12. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!