Egy kicsit beparáztam, mert 8 éve lézeres szemműtétem volt, -7-es és -6-osok voltak a szemeim, meg elvileg cilinderes is az egyik.
Ezt nyilván senki nem látja kívülről mert most látok rendesen, így fel sem merült, hogy ez probléma lehet.
Kérdés: volt, akit a szeme miatt császározni kellett? Azt olvastam, hogy az erőlködéstől baja lehet. Gimiben két évig fel voltam mentve egyébként tesiből a szemem miatt, ezért is gyanakszom...
Januárban megpróbálok elmenni egy szemészhez megnézetni a szemfeneket meg ilyenek, nem tudom mitől függ ez...
Tapasztalatok?
2019. dec. 17. 16:52
1/5 anonim válasza:
Nekem a bal szemem -6-os, gyerekkoromban műtöttek is. És cilinderes is. Bennem is felmerült a gondolat terhesség alatt, hogy emiatt császározni kell. A nőgyógyász adott beutalót a szemészetre, ahol vizsgálat után kiderült: szülhetek természetesen úton. Mindenképpen kell vizsgálat, mert csak szakorvos tudja megmondani, hogyan tovább. Amúgy szülés során bevérzett a szemem, de pár napon belül elmúlt, semmi következménye nem lett.
2019. dec. 17. 17:14
2/5 anonim válasza:
Nekem cilinderes, -5-ös mindkét szemem, 3 gyerekem van, nem volt császár.
2019. dec. 17. 17:18
3/5 anonim válasza:
-5 es -6dioptriáim vannak cilinderrel, első szülésem előtt voltam szemésznél aki megvizsgalt és azt mondta hogy szülhetek természetes úton. Szemfenek vizsgalatot csinalt pupilla tagitassal. Nem lett semmi gond!
2019. dec. 17. 17:31
4/5 anonim válasza:
A szemfenèk àllapota ès nem a dioptria szàmít!
2019. dec. 17. 17:37
5/5 anonim válasza:
Ahogy az előző írja! Egy normálid szemésztől kérj véleményt pl a Szemészeti Klinikán az Egyetemen vagy ilyesmi. Sok idős sztk-s szemész is butaságot beszél.
Engem a volt csoporttársam nézett, -8 mk szemem de hibátlan a szemfenék. Így semmi korlázozás nem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!