Program császár menete?
Nincs beöntês, nincs burokrepesztés. Nekem adtak egy kis oxyt, hogy legyenek fájásaim, ne legyen olyan hirtelen a babának a szülés.
Bementem a szülőszobára, letusoltam, bekötötték az infúziót, fájogattam két órát, aztán átkísértek a műtőbe. Beadták a spinált, elparavánoztak, aztán elkezdtek vágni. Az anesztes szóval tartott, hogy ne izguljak. Aztán miután felsírt a baba, megpuszilgathattam, megsimizhettem, aztán rátették az apja mellkasára. Ők kettesben voltak, amíg engem összevarrtak. Kaptunk utána 6órát hármasban, amíg nemmozgathattam a fejem sem. Utána kivették a katétert, elkísértek tusolni, és áttoltam magunkat agyermekágyas osztályra.
Kórházfüggő.
Nálunk van beöntés, antibiotikumos infúzió műtét előtt és katétert is műtét előtt teszik fel. Burokrepesztes ,oxitocin viszont nincs. De más kórházban más a protokoll, úgyhogy ezzel sajnos nem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!