Szülés! Mi a különbség választott és nem választott orvos között? Meg úgy egyáltalán, mi a menete?
14 hetes vagyok és mindenki azzal faggat, hogy van-e választott dokim. Ha magán dokihoz járok, az már annak számít?
Hol szülök? Abban a kórházban, ahová helyileg tartozom, vagy ahová a doki tartozik?
Lehet választani természetes vagy császáros szülés között? Ha nem, akkor mi alapján döntik ezt el?
Nálunk evidens volt, hogy annál az orvosnál fogok szülni, akihez magánban jártam. Nem kellett erre külön felkérni. Ő is így kezelte a helyzetet.
Császárt szerettem volna eleve, mert nagyon sok nőgyógyászati problémám van. Kérésre nem vállata, de megígérte, hogy ha felmerül a szülés során bármi probléma, akkor visz a műtőbe. Végül császár lett, mert a kislányom magasan maradt, nem ékelődött be a buksija, és nem is tágultam semmit.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kedves Kettes! Igen, én ilyen felelőtlen kismama vagyok, hogy csak a 14. hét után nézek, kérdezek utána a dolgoknak :D
Egyébként körbekérdeztem az ismerőseimet, de szinte mindenki mást mondott erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!