Császár után is van gyermekágyi vérzés?
Figyelt kérdés
🤱❓2019. nov. 29. 21:29
1/10 anonim válasza:
Igen. A különbség csak annyi, hogy császárnál mesterségesen választják le a mehlepényt és takarítják ki, hüvelyi szülés esetén jó esetben ez magától vegbemegy.
2/10 anonim válasza:
Persze, hogyne lenne?
A méhlepeny helyén egy hatalmas vérző seb ugyanúgy ott van, akárhogy szülöd meg a gyereket.
3/10 anonim válasza:
#2 nagyon jól leírta. Nekem mindkét császár után 6-8 hét volt.
5/10 anonim válasza:
Igen. 2 hete császároztak, még mindig pirosan vérzek.
6/10 anonim válasza:
Igen sajna van nekem 6 hétig és kb. 3 napig tartott.
8/10 anonim válasza:
Igen van. Lassan 6 hete volt császár. 1 hete elmúlt. Tegnap megjött. De ismerek olyant akinek 2 hétig tartott.(irigylem 😁)
9/10 anonim válasza:
Van. Viszont az első szülésem hüvelyi volt, a második császár. Ég és föld volt a különbség a vérzés szempontjából. (A császár után nem volt annyira mint a másik szülésnél, olyankor jobban kitudják takarítani a méhet)
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon szepen lekezelték, kitakarították. Kb.első két héten kellett normál betét, utána eleg volt a tisztasági, de legalább 6-7 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!