Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van más lehetőség a beöntés...

Van más lehetőség a beöntés helyett? Ha mégsem, hogyan zajlik pontosan? Előfordulhat pl. h véletlenül az ágyra engedem a dolgokat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem, hogy lenne más lehetőség. Hashajtót ilyenkor nem adnak.

Lefekszel az ágyra, az oldaladra. Felhúzod az egyik lábad. Bevezetik a csövet és langyos vizet engednek beléd. Ha kellemetlen, akkor abbahagyják.

Egyáltalán nem vészes, nem fáj, csak kicsit kellemetlen, fura érzés.

Közben persze szorítani kell, hogy ne jöjjön ki idő előtt... De símán vissza lehet tartani, én még percekig sétálgattam, mielőtt elmentem a vécére.

2008. nov. 17. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk beontést adnak, van, ahol semmit sem és létezik még a Yal oldat (patikában kaphato klizma, ugyanugy mukodik mint a beontés, de állítolag kíméletesebb, valahol lehet azt kérni. A beontés viszont hatásosabb). Eléggé tartottam tole, de kibírhato (igaz, bennem semmi sem volt, mert aznap nem ehettem semmit sem), és nem foglalkozik vele tovább senki sem.
2008. nov. 17. 23:15
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, valamennyire megnyugtattatok...és azt még megkérdezhetem ugy mellékesen, hogy meddig is tart ez?percek? vagy attól több idő?
2008. nov. 17. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy par percig tart csak, es egyaltalan nem veszes, ettol ne feljel. Annak ellenere, hogy olyan remiszto a neve, es ugy fel tole mindenki, nem nagy dolog. Ugy mukodik ahogy az elso valaszolo leirta, egy erdekes erzes, erzed ahogy alulrol megtelsz vizzel.

Jo szulest, es ne izgulj!!! Meg akkor se amikor a tudatlanok mondja, hogy huha, kapsz majd beontest...stb. Mert nekem is voltak beszolasok!

2008. nov. 17. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Háát,én pezsgőkúpot kaptam...Uaz a hatás,mint beöntésnél,csak kúpot kapsz.
2008. nov. 17. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan vészes. Inkább én olyan kiszolgáltatottnak éreztem magam. Aztán mikor megvolt mentem a wc-re ott volt mindjárt az ágy mellett, ahol beadták. De aranyos volt a nővérke, ki is ment onnan, hogy ne zavarjon. Mondjuk én úgy jártam, hogy végeztem a dolgommal, aztán kijöttem. De ki sem értem, már mentem is gyorsan vissza. De hál Istennek nem vette észre senki a bakimat.

De hát ha menni kell, menni kell! :)

Ne félj tőle! Kicsit kellemetlen, de ki lehet bírni! Ha meg aranyos a nővérke akkor meg még könnyebb!

Ilyen a borotválás is! Mármint érzésre! Olyan kiszolgáltatottnak érzed magad! De hát ők ezt csinálják minden nap! Csak nekünk ilyen furcsa, mert nem minden nap tárulkozunk ki idegenek előtt!

De meglesz a baba aztán már nem is fogsz rá emlékezni!

Könnyű szülést és sok sok egészséget!

2008. nov. 18. 00:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem gáz. Nekem is volt borotválás, beöntés, de ez is egy szükséges kellemetlenség, fogd fel így és ennyi. Kicsi feszülést éreztem a beleimben, amikor töltötte fel a szülésznő vízzel. Utána irány a Wc, még jó, hogy akkor nem voltak erősek a fájásaim. És utólag rájöttem, hogy egyáltalán nem ez a legrosszabb a szülésben, hanem a piszok erős fájások. Na, de megéri...
2008. nov. 18. 07:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia !

Én egy hete szülte a Vácon nem volt beöntés mondtam ,hogy délután ettem utoljára a fájások meg este 19 órára kezdtek sűrűsödni úgy hogy nem volt beöntés .

N

2008. nov. 18. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

A beöntés nem fáj, sőt olyan jó, hogy rá lehet szokni... :)

Rata B. Daniel

2009. nov. 5. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!