Van itt olyan, aki császárt szerett volna, és sikerült megbeszélni? Egészeégügyi indok nélkül, első babánál
A császár nem nagy és nem is hasi műtét.
És a hüvelyi szülésnél is van épp annyi veszély.
Keress olyan orvost, aki elvégzi.
Persze, lehet írni a "rémtörténeteket", amik nagyon sajnálatosak, de pont ugyanannyi veszélyforrással jár a természetes szülés is, és kb soha nem tudjuk előre, hogy mi mihez vezet.
Ettől függetlenül vannak olyanok, akiknek a természetes szülés a barátságosabb, és olyanok, akiknek a császár. A miért talán mindegy is. Nem mondta senki, hogy bármelyik kockázatmentes. A kérdés csupán az, hogy a szabadon választás mennyire legális, és hogy működik a " megbeszélés". Konkrét esetekre lennék kíváncsi, a téma felhozása, az orvos véleménye/reakciója/elfogadása, stb. Nem azt kérdeztem, hogy történtek-e már a császárnak súlyos mellékhatásai, de azért köszönöm mindenkinek az eddigi választ. Ha írnátok konkrét személyes tapasztalatokat, hálás lennék!
Mit ijesztgetitek? Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinál, az ő teste. A természetes szülésnek is ugyanannyi komplikációja lehet, simán bele lehet halni, anyának gyereknek egyaránt. De semmi nem lesz jobb attól, hogy rémtörténeteket írtok.
Nem csak eü indoka lehet ám a császárnak, hanem mentális is. Néhány orvos még hatalmas pluszpénz nélkül is felajánlja, nekik sokkal egyszerűbb egy programozott császár. Ne hagyd magad elrettenteni kérdező, ezek a tipikus szupermamik, akiknek az egyetlen sikerük az életben az, hogy természetesen szültek.👏🏽
Lefognak pontozni, de egye fene.
A batyamat azért nem ismerhetem, mert oxigén hiánnyal született,5 évet élt lebénulva, epilepsziásan, vakon, némán.
Így én rettegtem, h simán szüljek (tudom h császár alatt is lehetnek komplikációk, de manapság abszolút rutin műtét..)
Én szóltam erről az orvosomnak.
Hagytuk természetesen beonulni, pár órát vajudtam is, utána vittek a mutobe.
Kérdeztem mennyit kér majd a szülés ért azt mondta annyit amennyit természetes szülésért. Tehát, amennyit én jónak látok.
60ezer ftot kapott
14 vagyok és nem elitélően írtam, de a szülészeti szakma szabálya az, hogy az elsődleges a hüvelyi szülés. Császárra mindig kell indok.
Azért írtam hogy keress olyan orvost, aki elvégzi, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.
Kettő programcsászárom volt saját kérésemre.
Életem legjobb döntései voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!