Császárosok! Azoknak is horror szülésélménye van, akik programozott császárral szülnek, vagy az csak a sürgősségi császárra jellemző?
Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 14:08
11/14 anonim válasza:
Nekem program volt, és soha többet nem szülök, pokol volt a császár is és az utána következő hetek is.
12/14 anonim válasza:
Első sürgősségi a második programozott,és egyik sem volt horror.Viszont az elsőnél legalább nem volt időm belegondolni,hogy mi történik.Egyébként meg,amikor megláttam a babát,nem érdekelt a műtét utáni fájdalom sem,0-24-ben velem volt már a kórházban is,így nem volt időm magamat sajnálni.
13/14 anonim válasza:
Nekem sürgősségi volt és el is sírtam magam a szülőszobán. Nem volt horror de nem is a legjobb élmény :/ egyetlen jó dolog volt benne mikor hallottam hogy felsírt és mikor megmutaták, csak azt sajnálom nagyon hogy nem élhetem át azt hogy mikor megszületik akkor rám rakják. De apukának odaadták úgy hogy ez valamennyire vígasztal
14/14 anonim válasza:
Nekem sürgősségi császárom volt és teljesen jó élmény maradt a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!