Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hétre érkezett és fertőzés...

35 hétre érkezett és fertőzés van a tüdejében. Rettegek. Meggyógyul ugye?

Figyelt kérdés
Ma reggel elment a vizem, sürgősségi császár lett. Egyből felsírt a kicsi, egészséges baba lett mégis átszállították a koraszülött klinikára mert találtak egy fertőzést a tüdejében. Azt mondták páromnak hogy magától lélegzik, sokkal jobban van estére és holnap is ha ilyen jól lesz akkor a légzéstámogatást sem fogja már kapni, hanem teljesen önállóan lélegzik majd. Kap antibiotikumot és 4 napig kell inkubátorban lennie. Szerintetek van okom ezek alapján aggódni? 2 nap múlva tudnak engem az adott osztályra felvenni ahol már vele tudok lenni, addig másik kórházban vagyok. Semmelweis 1.sz. klinikán van ő. Rettegek.

#kórház #Semmelweis #35. hét #Baba. Császármetszés
2019. okt. 31. 23:16
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ma véres volt a kaki, állítólag a tápszerre érzékeny. Délután kapott speciális tápszert. Azóta sem kakilt, nem tudom most mivan :(
2019. nov. 27. 21:11
 32/36 anonim ***** válasza:
74%
Most az van, hogy mindent tulparazol. Nyugodj meg.
2019. nov. 27. 21:21
 33/36 A kérdező kommentje:
Hát elég szar, nem így képzeltem anyasáhom első heteit. kb most kellene szülnöm, kezdjük ott :( Eléggé parázós lettem, oedig nem voltam. 6 hónaposan még gyorsasági motoroztam (persze ésszel)
2019. nov. 28. 07:05
 34/36 anonim ***** válasza:
74%
Igen, elhiszem, hogy rossz nagyon. De muszaj megbiznod az orvosokban. Vagy ha ketelyed van kerd ki egy masik velemenyet. Hidd el megerosodik a babad es utana mar nem lesz ilyen nehez. De azert probalj meg nem becsavarodni.
2019. nov. 28. 21:08
 35/36 anonim ***** válasza:
26%
Hat lehet h nem kellett volba motorozni.
2019. nov. 28. 21:11
 36/36 A kérdező kommentje:
Motorozásnak köze sincs hozzá. Magánorvosoz hetente jártam fel, mert úgy voltam nyugodt. Jól fejlődött, makk egészséges magzat volt. Attól ment ek hamarabb, mert aoa összeszedett egy köhögős bacit, én nem adtam neki puszit ugyan de mellette aludtam, és állítólag én nem, de a magzat elkapta, és amiatt a baba maga indította meg a szülést. Megszületetty egyből került is a sotéray mert fertőzést kapott.
2019. nov. 29. 06:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!