35 hétre érkezett és fertőzés van a tüdejében. Rettegek. Meggyógyul ugye?
Figyelt kérdés
Ma reggel elment a vizem, sürgősségi császár lett. Egyből felsírt a kicsi, egészséges baba lett mégis átszállították a koraszülött klinikára mert találtak egy fertőzést a tüdejében. Azt mondták páromnak hogy magától lélegzik, sokkal jobban van estére és holnap is ha ilyen jól lesz akkor a légzéstámogatást sem fogja már kapni, hanem teljesen önállóan lélegzik majd. Kap antibiotikumot és 4 napig kell inkubátorban lennie. Szerintetek van okom ezek alapján aggódni? 2 nap múlva tudnak engem az adott osztályra felvenni ahol már vele tudok lenni, addig másik kórházban vagyok. Semmelweis 1.sz. klinikán van ő. Rettegek.2019. okt. 31. 23:16
21/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, annyira várom. Remélem nem jön addig semmi baj.
2019. nov. 1. 20:59
22/36 A kérdező kommentje:
Most azt mondták keveset eszik, szondával kell segíteni mert keveset cumizik. Így lehet még marad ott egy kicsit hagy erősödjön :(
2019. nov. 2. 10:51
23/36 anonim válasza:
Ne keseredj el. Tudom,vártad már nagyon. De jó kezekben van. És egy perccel sem hagyják tovább nélküled,mint amennyire szükséges. Próbálj meg addig pihenni. Te hogy vagy? Lelkileg gondolom,de a császár után fizikailag.
25/36 anonim válasza:
Ne keseredj el. Ha még kicsit bent tartják, azért, hogy te már erősen kaphasd meg. De már a legnehezebben túl van. Drukkolok, hogy mihamarabb megkapd erosen és egészségesen.
26/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást. Csütörtökön született, és szombaton vissza kaptam a babám. A nagy találkozás, az első igazi, képzelhetitek, mikor megszólaltam, csak forgatta a szemét, egyből cicizett, ha felvettem büfizni, bújt belém életem legjobb érzése. Aztán besárgult, vérvétel (na ebbe belehaltam, ahogy láttam sírni), makd ilyen kék fényes ágyra tették a sárgaság miatt, 2 napig zokogtam, mert alig evett csak aludt és ha felvettem etetni úgy kellett bele könyörögni a kaját, a szemét ki sem nyitotta. Nagyon izgultam. Tobb mint egy nap fényterápia után eltelt egy nap akkor kobban volt, viszont úgy érzem mára már nagyon jól van. Bár nem cicizik mert lusta, fejek neki folyamatosan. Élénkebb, szép tiszta a tekintete. Bár még nem tudom mikor mehetünk haza. Szóval számomra eddig ez a 6 nap egy trauma :(
2019. nov. 6. 10:12
27/36 anonim válasza:
Orulok hogy azert a korulmenyekhez kepest jol alakulgatnak a dolgok. Együtt vagytok, ez a lényeg.
28/36 A kérdező kommentje:
Már 4 hetes, itthon vagyunk. Hát sírós baba és most kakibajok is vannak.de ezt leszámítva egészséges és szép baba
2019. nov. 27. 15:55
29/36 anonim válasza:
Gratulálok nektek!
Továbbra is jó egészséget és jó babázást kívánok az egész családnak!
Nyugi,már semmi baj nem lesz.
Vigyázzatok egymásra!
30/36 anonim válasza:
Jajjj de szuper! Lenyeg hogy egeszseges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!