Székesfehérvári és tatabányai kórházról szeretnék többet tudni, pro és kontra. Mit tapasztaltatok, mit ajánlotok?
Van már egy gyerekem, vele Bp-en voltam, nagyon sokáig vajúdtam, és fogadott orvosom volt.
Most nem szeretnék fogadni (kivéve, ha muszáj).
Körzetileg Tb vagy Szfv választható.
A fehérvári kórházban életemben egyszer voltam, akkor is csak látogatóban, a tatabányaiban meg volt egy nőgyógyászati műtétem, és nagyon rossz tapasztalataim vannak.
Székesfehérvár jobban kiesik, de Tatabányától ódzkodom.
Tudnátok segíteni? Ti mit tapasztaltatok?
amikor én voltam , másodszor elfolyt a magzatvíz, beraktak szülőszobára és ott voltunk a párommal addig, amíg nem jött az orvos, aki már úgy jött be (szombat este 10 órakor) hogy szóltak neki telefonon főorvos úr, császározni kell. De még ekkor is a szülőszobában vártunk.
Szerintem itt nincs vajudó. Egy helyiség van 2 ággyal, ahol a ctg-t csinálják meg aztán a szülőszoba- egyből.
Köszönöm!
Igen, tudom, hogy jó kórház, nagynéném ott dolgozik, de sajnos körzetileg nem Komárom-Esztergom megyéhez tartozunk, így nem szülhetek ott, csak ha orvost fogadok. Ráadásul 60 km.
megint 1. vagyok.
22.12 véleménye is ledöbbent. Hiszek neki, csak épp meglepődve olvasom.
Már kezdek kételkedni benne, hogy én valóban a fehérvári kórházban szültem... :-) Nekem akármi nyügöm volt, mindenki egyből segített. Éjszaka is. Pedig teltház is volt. A csecsemősök egyenesen imádták a babákat.
A szobatársamnak pl. gondja volt a szoptatással, naponta többször bejöttek hozzá segíteni.
Persze nem egy "Telki magánkórház", az tény és való. De én egy ismerőst se tudnék mondani, aki panaszkodott volna, hogy a szülészeten elhanyagolták.
Schwarzinger doktorhoz nem volt szerencsém, nem tudok nyilatkozni róla.
Nekem Bata doktor volt nagyon unszimpi, mondhatni bunkózott, flegmáskodott velem, de ezt a kölcsönös ellenszenvnek tudom be, nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus. Ugyanakkor ő is elvégezte a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!