Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges, hogy november 30...

Lehetséges, hogy november 30 elött fogok szülni?

Figyelt kérdés

39 hétben járok és tegnap óta alig bírok mozogni a fájdalomtól és a görcsöktől,hol elmúlik,hol visszajön!Van hogy összegörnyedek a fájdalomtól,ott a szemérem résznél fáj.Éjjel semmit sem aludtam a babám is nagyon nyom és már sehogy sem,jó most délelőttre a derekam is majd leakart szakadni!Első babámat várom és nagyon félek!November 30-ra vk kiírva!

Válaszokat előre is köszönöm!

2008. nov. 17. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát...nagyon úgy fest, hogy hamarabb fogsz szülni, de ennek csak örülj! Én jövő keddre vagyok kiírva, és azon kívül, hogy rosszul alszom, néha fáj ott lent, és hogy kilökődött a nyákdugóm én még semmi jelét nem látom, hogy a kislányom ki akarna jöni...:-)

Örülj neki, hogy elöbb meglesz, de azért érdemes lenne orvoshoz is elmenned...ő látja igazán, hogy mi újság odalent!:-)

Könnyű szülést, és jó babázást!

2008. nov. 17. 12:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyek Nst-re és dokihoz is!Nekem csak fehér zselés szerű anyag távozott!ha du nem javul felhívom a dokit!lehet ma már a kezembe tarthatom a fiamat!
2008. nov. 17. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De jó Nektek. Én nov.29-re vagyok kiírva, de nagyon jól érzi odabent magát a babám, nem ad semmi jelet, hogy ki szeretne jönni, pedig én nem bánnám. Most jön valami front az majd remélem meghozza a babákat. Könnyű szülést!
2008. nov. 17. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ugyanez történik velem is, biztos van vlm a levegőben. Éjjel én is végé görcsöltem, nyákdugó, nyálkás folyás... Voltam NSTn, aludt 120 körüli pulzusszám, persze az a sz++ nem jelzi a fájásokat normálisan... Legalább is remélem, mert énh csillagokat láttam... Dokim azt mondta, hát, majd leglátjuk. Köszi.... Én is remélem, hogy még ma!!!

NAgyon szorítok, sok sikert.

2008. nov. 17. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Hát meglepődnék, ha ebből nem lenne ma szülés:)
2008. nov. 17. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Most este is görcsölgetek,de már nagyon várom,hogy kezembe tarthassam pici fiamat!
2008. nov. 17. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is nov 30-ra vagyok kiirva, de még csak 38hetes vagyok..nincsennek ilyen tüneteim, ha már a derekad is fáj, közel a szülés, nekem csak belenyilalgat.

Nagyon sok boldogságot és könnyű szülést kivánok!

2008. nov. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!