Szülés után megromlott házasság?
Pedig van más magyarázat is. Persze mi nők elsősorban megcsalásra gondolunk de vannak még okok:
1. Az apa szülés után a háttérbe szorul, előtérbe kerül a baba.
2. Az anya ideges a baba miatt, sok a veszekedés
3. Zavarja, hogy megváltozott a felesége teste
4. Rossz élményt adott neki az apás szülés (igenis van ilyen!)
5. Nem így képzelte el a gyerekkel való közös életet, nehéz feldolgoznia a változást
6. Gyerek sokat sír, nem tudja kipihenni magát otthon, emiatt feszült.
7. Nem tudja megfogalmazni neked valójában mit is érez.
És még ezer más okot fel tudnék sorolni a nőzésen kívül, úgyhogy ez csak egy tipikus női gondolkodás hogy "biztos megcsal"... ne legyünk ennyire gyerekesek. Persze benne van ez is a pakliban, de az alaptalan gyanusítgatás csak újabb veszekedést szül.
"Azt mondja nincs senkije, és soha nem csalna meg. Pedig más magyarázat nincs"
Miért ne lenne? Nem igaz, hogy valaki nem tudja kibírni szex nélkül! Van, aki inkább nem szexel, mint olyan valakivel, aki nem vonzó neki.
Te a feleség vagy? Mert nem egyértelmű.
Felrovod neki, ő hogyan viszonyul hozzád. Te hogyan viszonyulsz őhozzá? Kedvesen, vagy hisztizve?
A babával együtt foglalkoztok, vagy az a hozzáállásod, hogy ne nyúljon hozzá a férj, mert csak bajt okoz?
Én a férjemmel ugyanígy voltam. Kiderült egyik napról a másikra, lebukott, hogy szeretője van x hónapja mellettem.
Könyörgött, én válni akartam. El is váltunk, a gyereket látogatja stb de nekem semmi közöm már hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!