Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet ez? Már beindult a...

Mi lehet ez? Már beindult a szülés vagy ez még mindig csak jósló?

Figyelt kérdés

Szombaton elment a nyákdugóm egy része. Azóta folyamatosan jön belőlem vlm színtelen nyúlós anyag /bocsi/, és a maradék nyákdugó. Tegnap este 8 óta fájásaim vannak, nem rendszeresek, melegre sem múlnak, 6 perctől 20 percesek, a derekamból sugároznak ki a méhembe. Ma voltam NSTn azt hittem már szülünk, de a gép komoly fájásokat nem mutatott, csak 40 körülieket, a doki megvizsgált, még majdnem teljesen zárt vagyok. Nem igazán tudta megmondani mire számítsak. Szerintetek?

Elég jól tűröm a fájdalmat, de némely fájásnál kapkodom a levegőt rendesen. A színtelen kocsonyás anyag mi lehet, ami folyton jön belőlem?

Ha valaki tapasztalt hasonlót írja meg lécci!

2008. nov. 17. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én elvileg jövő vasárnap kéne szüljek,de nekem a nyákdugó még nem távozott el.Igaz valami fehér dolog belőlem is jön,de én sem tudom mi az.Nekem tegnap reggel óta vannak görcseim,illetve fájásaim,és mára egyre csak erősödtek,alig bírok menni és mozdulni is.A cervix is 2000 és semmit sem nyíltam1,5hónap alatt.Holnap megyek nst-re,de már nagyon félek és nekem a doki azt mondta,bármikor szülhetek!

kitartést!

39 hetes kismami

2008. nov. 17. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
1 vk!Az nst semmit sem mutatott ki!
2008. nov. 17. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ilyen volt a nyákdugó távozása után. Akkor indulj orvoshoz, ha víz szerű folyik, illetve nem múlnak a fájások, hanem erősödnek és sűrűsödnek. Nekem egyszer csak minden előzmény nélkül 5 percesek jöttek, mentő, kórház és szültünk. Gyors volt, igaz második baba. Az első burok repedéssel indult.

Judy

2008. nov. 17. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez még csak jósló lehet..nekem is igy volt h elment a nyákdugó és kb 5-10 perces fájások voltak rendszertelenül ...irány korház bentartottak magnéziumot kaptam és amelett is 40-50 fájásokat mutatott 10 nap után abba hagytuk a magnéziumot és rá 2 napra 2 perces fájásaim voltam délután 2től este 8ig ...akkor mentünk be ismét a korházbe megvizsgált a dokinő és mondta h ebből még nem lesz szülés mert nem tágulok és a végén nekem császár lett....szóval ha rendszres lesz akkor menj a korházba vagy ha a magzatviz elfolyik
2008. nov. 18. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Nos, köszi a válaszokat!

Korai burokrepedés, magzatvíz volt. 3 óra alatt meglett, majdnem a kocsiban...:-DD

2008. nov. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!