Ez most jósló fájás, vagy beindult a szülés?
Szia!
Szerintem beindult a szülés. :-)
Ültesd bele egy kád meleg vízbe.
Ha megszűnik jósló, ha nem akkor hamarosan baba lesz.:-)
Gratulálok!
Szia!
Ültesd bele egy kád meleg vízbe, ha nem múlik el, akkor lassan készülődhettek:) Ameddig tud, pihenjen.
Drukkolok!!!
Uez nekem 3 napig tartott, míg végül megszültem... Én kórházban csináltam végig, mert tapasztalatlanok voltunk. Azért jó volt, hogy látott közben orvos, így legalább a babáért nem aggódtam szenvedés közben.
Kitartás!!!
Biztatásként: A 3 nap szenvedés után könnyű, gyors szülés jött :)))
Sajnos csak tusolónk van, de kipróbáljuk azzal is, hátha...
És köszi a válaszokat! :-)
Nekem ugyan ez volt. Elment a nyákdugó és utána jöttek a fájások, rendszertelenül. Esténként főleg, 8-10-14 percenként össze vissza ezek között. Én akkor már igaz a kórházban feküdtem. De más is volt mint előtte, mármint a fájás. Meleg zuhanyra sem múlt. Vasárnap ment el a nyákdugó, kedden este már aludni nem tudtam, hajnalban szóltam a nővérnek hogy már eléggé fáj, kérdezte hogy nem is aludtam?... majd hívta az ügyeletest, megvizsgált majd mentünk a szülőszobába. Szerda délelőtt 11-kor megszületett a kislányom. És végig rendszertelen fájásaim voltak, nekem nem volt olyan hogy szabályos 5 percesek. Még a 2 perces összefüggő fájásoknál is volt néha szünet....
Szerintem lassan beindul. Keddig akár hányszor mondtam hogy fájásaim vannak, azt mondták csak jósló. Lehet. Vagy lehet hogy 3 napig vajúdtam...
Könnyű szülést kívánok!
Ejha szépen kitágult már :)))
Főleg ha nem is volt vészes a fájás akkor meg egy áldás lesz ez a 3,5 cm.
Majd írd meg ha meg van a pici.
Könnyű szülést és jó egészséget,sok energiát Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!