Van itt olyan akinek annyira fájt a szülés, hogy azért nem vállal második babát?
Figyelt kérdés
Nekem borzasztó volt a terhesség is 12. hétig hánytam aztán végig keményedtem, 26. héten kinyílt a méhszàj, majdnem beindult a szülés. 3 hétig voltam kórházban, utána is végig már csak feküdnöm lehetett. Szülést indítottàk, oxitocint kaptam majd burkot repesztettek, nagyon szenvedtem, vergődtem az ágyon a fájdalomtól, azt hittem belehalok. Aztán 2 hétig fekve ettem, aludni alig bírtam annyira fájt a gàtseb. Szeretnénk még egy babát de nem tudom ha megint így lenne, hogy birom ezt egy 4-5 éves gyerek mellett végigcsinálni, ha nem lesz második meg bántana nagyon, hogy az én gyàvasàgomtól nem lett testvére. 3 éves a kisfiam de nem tudom a szülést feldolgozni, nem gondoltam, hogy ennyire fájdalmas.2019. okt. 21. 14:20
11/11 anonim válasza:
Szerintem ha így van, és szeretnél második babát és a császár kevésbé ijesztő neked, fogadj fel egy dokit és kérj császárt. Ezért ne mondj le a második babáról. Egy vajúdás nélküli császár lehet hogy neked jobban sülne el. Persze van akinek meg az a remalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!