Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházakban adnak köntöst...

A kórházakban adnak köntöst vagy csak hálóinget?

Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy csak a benti hálóingben lehet lenni. Akkor köntös is benti? Bár nemigen láttam régebben sem beteget kórházi köntösben. Vagy lehet mindenhol más a szokás.
2008. nov. 16. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kaptam a kórházban hálóinget,de köntöst azt nem.(Vas megye)
2008. nov. 16. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hálóinget adnak a kórházban, de köntöst sztm vinned kell sajátot, legalábbis én még nem hallottam, hogy azt is adnának, max. a magánklinikákon. De lehet, hogy én tévedek.

Db-ben pl. csak hálóinget adnak.

2008. nov. 16. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Bp.Kútvölgyi, csak hálóinget adnak, de lehetsz a sajátodban is természetesen. Köntöst vinni kell mindenképpen.

Üdv

2008. nov. 16. 20:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Természetesen én is saját köntöst viszek majd be, csak a párom állítja, hogy elméletileg köntöst is kellene biztosítani a kórházaknak, nemcsak hálóinget. Csak senki sem kéri ezért nem látunk kórházi köntösöket.
2008. nov. 16. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Kistarcsán hálóinget csak a szülésnél adnak utána a sajátodban vagy.
2008. nov. 16. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen még hálóinget se adnak, nemhogy köntöst. Én pécsen szültem, mindenki saját hálóingben volt. Barinőm székesfehérváron, ő is sajátban volt. volt koleganőm szigetváron és ő is sajátban volt, sehol nem adtak semmi ilyet.
2008. nov. 17. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Miskolcon szültem, s ott a szüléshez kötelező kórházi hálóinget felvenni, a továbbiakban már használhattam a sajátomat(jobban jártam, mert a kórháziak ahogy kinéztek...). Köntöst vittem, nem adtak. Egyébként meg kényelmesebb és jobb érzés sajátban lenni.
2008. nov. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!