Szülés után hüvelyfal vagy méhsüllyedés lehet? El fog múlni talán?
3 hete szültem természetes úton gatmetszessel. A külső varratok nagyon szepen felszívódtak, de a belső varratok helye begyulladt, égő fájdalmat érzek ezért tükröt ragadtam hogy megnézzem magam. Ekkor láttam hogy kb nem is látszik a huvelyem mert benne van valami nagy. Állandóan éreztem hogy van ott valami furcsa, de azt gondoltam a varratok. Tudom nehéz innen megmondani, de tapasztalatokra lennék kiváncsi hogy ilyenkor ez mi lehet szülés után? Normális és visszahúzódik ez a dolog vagy ez most akkor süllyedés? És meg lehet vele várni a 6 hetes kontrollt vagy menjek vissza a héten szerintetek? Tényleg valami ráncos nagy dolog van a bemenet mögött kb egy vonalban a húgynyílással, és nem látszik maga a “hüvely”.
Köszönöm előre is ha valaki leírja a tapasztalatait.
Szia! Most voltam kedden. Doki nem látott semmi rosszat, igaz mostanra javult a helyzet magától is. Azt mondta a mehszajam kicsit lent van még de az menni fog még visszább. Egyébként mutattam neki azt a gombócot amit én látok és azt mondta hogy az a hüvelyfalam és az is vissza fog simulni idővel. Amit éreztem folyton nyomást a hüvelyben mintha lenne benne valami, az pedig a gátvarrat volt. Úgyhogy nekem végül nem talált problémát, de azért javasolt Kegel tornát és stimulációs eszközöket hogy meggyorsitsam a maradék regenerációt.
Egyébként tényleg javult mostanra, a babám most lesz 2 hónapos pénteken. Lehet tényleg idő kell neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!