Aki itta a málnalevél teát és szedte a homeos bogyókat, mikor szült (hány hetes+naposan)?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy ezektől hordom túl a babámat? Kiváncsi vagyok a tapasztalatokra.2010. júl. 15. 21:35
21/21 anonim válasza:
Ittam a teát 36. héttől, és szedtem a bogyókat is. 39+3napon szültem. Elfolyt a magzatvíz, de fájásaim nem voltak. Megindították, ésé 5,5 óra múlva megszületett a baba. Pedig teljesen zárt voltam. Dokim azt mondta, ez nagyon ritka, biztos segítettek ezek a szerek. Szerintem ez alkattól, és hittől is függ, van akinek beválik, van, akinek nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!