Valóban jobb, ha magàtòl indul a császáros szülés?
Ma tölti a 39. hetet a babám. Egész várandósság alatt medence végű volt, ezidáig is maradt faros.
Azt mondta az orvosom, hogy császár lesz. Ezt rettegve ugyan, de elfogadom, mert első a pici érdekei.
Viszont én naivan azt gondoltam, hogy kapok egy fix időpontot szülésre, és így minimálisra csökkentjük a kockázatàt annak, hogy farosan induljon el.
A doktor úr szerint, nem, nincs fix időpont, sokkal egészséges, ha magától indul a szülés és csak azután császároz.
Nem akarok okoskodni, sem bizalmatlannak tűnni, de olyan értetlenül állok ez előtt.
Mi a véleményetek erről?
(Első baba, 30 éves vagyok)
"Én örültem volna, ha magától beindul, de a dokim akkor volt ügyeletben, ezért jobbnak látta, ha akkor megműt :/"
ez azért nagyon szomorú - a doki előrébb helyezte a saját kényelmét, mint a baba és a te egészségedet.
Mivel a dokiDnak nevezted, így gondolom, pénzt is kapott, amiért cserébe annyira sem volt hajlandó, hogy amúgy rendes munkaidején túl elvonszolja magát a kórházig :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!