Beöntés milyen érzés?
Miert engeded hogy csinaljak?
Es miert csaszaroznak?
12-es ha ennyire érdekel farfekvés miatt császároznak és azért engedem hogy gerincérzéstelenítés alatt ne csináljak magam alá.
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Most volt csaszarom
Nekem kúpot adtak. Kérj azt!
Semmi kellemetlen, magadnak teszed be, kB 10 perc és kakilni kell. Azt hittem fájni fog vagy menni fog a hasam de semmi. Ha meg tudsz kérj kúpot :)
Nem fáj,különösebben nem is kellemetlen. Mondjuk mire oda jutottam,már 2 perces fájásaim voltak. Azt hittem hogy ott fogok elpusztulni a wcn ülve.
Kúpot szülés után kaptam. Hát nekem nem kellett 10 perc... kijöttem a mosdóból és fordulhattam is vissza. De messze nem volt olyan hatásos mint a beöntés,gondolom nem véletlen,hogy azt használják
Nem fájt, csak nagyon rossz érzés volt. Sőt én utána hánytam is. Azt se tudtam melyik végén engedjem a dolgokat.
De tudod mi volt nekem a legrosszabb a császárban? A katéter felhelyezése. Na az... az valami kegyetlen volt.
Másnak nem? Nekem az jobban megmaradt rossz élménynek.
(Sima szülésnek indult ezért kaptam beöntést,végül császár lett és jött a katéter)
Mikor túl voltam rajta és mondták, hogy most kötelező pisilni,mert ha neü pisilek vissza adják a katétert (ugye kaptam infúzión a folyadékot) na én megmondtam addig fel nem állok a wc-ről míg nem pisilek, mert a katétert vissza nem teszik az tuti 😂 Így is lett. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!