Ennek tényleg így kell lennie?
Figyelt kérdés
A babámat szülés után pár órával át kellett szállítani az intenzív osztályra egy szomszéd városba mert , nyelt a magzat vízből és fertőzést kapott. Csak ,hogy én most szültem az éjjel de nem visznek át hozzá,hanem alá irattnak velem egy papírt hogy ha szét megy a varatom vagy ilyesmi és elverzek akkor saját hibám. Természetesen ezt vállalom, a gyermekemért mindent. De amikor rá kérdeztem van e megoldás erre ,hogy az vigyenek akár beteg szállítóval majdnem kinevettek.meg oldjuk mert a párom el visz.
De szerintem ez nem jogos. Jól gondolom?
2019. szept. 23. 10:14
31/31 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mi az emberi oldala. Milliomosán dolog van, aminek emberi oldala van, mégis a törvény számít. A kérdés pedig az volt: "Ennek tenykegbigy kell lennie? " Erre a helyes válasz: Igen. Befejező kerdes: "De szerintem ez nem jogos. Jól gondolom?" Helyes valasz: Nem, nem gondolod jól, jogosan jártak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!