Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után amikor megjön...

Szülés után amikor megjön (menstr. ) (akár félév múlva, az idő most mindegy) de kapásból rendszeresnek kellene lennie, vagy hol megjön, hol nem?

Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell egybol rendszeresnek lennie, hiszen mindennek ido kell, hogy helyre alljon.

Cicizik meg a pici?

2014. dec. 24. 23:23
 2/5 A kérdező kommentje:

nem már.

de amikor először megjött, akkor még szopizott.

de utána gyógyszert kellet szednem amivel nem szoptathattam, akkor teljesen átszokott a cumisüvegre, nem bírtam visszaállítani, így be is fejeztük teljesen, tej elapadt, maradt a tápszer. és azóta se jön meg., ill decemberben úgy néz ki, nincs..

2014. dec. 24. 23:31
 3/5 A kérdező kommentje:
vagy kinek hogy jött meg?
2014. dec. 24. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Van olyan is, akinek akar 1 evbe is beletellik mire normalis lesz, lehet veled is ez van. De ha tobb honapig kimarad menj el a nogyogyaszodhoz, rosszat biztos nem teszel vele. :)
2014. dec. 24. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem rögtön rendszeres lett. Először 8 hönapra jótt meg, még szoptattam, másodszor 15 hónapra jött meg, szintén szoptattam.

Egy barátnőmnek hónapokig össze vissza jött meg, aztán beállt.

Ha sokáig nem jön meg, akkor mindenképp orvos, mert ki kell deríteni az okot.

2014. dec. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!