Nem fölösleges ruhadarab a farmerszoknya, -nadrág (főleg csatos-kantáros változatban) félév alatti babának?
Figyelt kérdés
Tüneményes, de elég kényelmetlennek tűnik ez a viszonylag vastag-merev anyag.2014. ápr. 9. 18:33
1/7 anonim válasza:
Én nagyon puhi anyagú farmert vettem, be is van bélelve pamuttal.
2/7 anonim válasza:
szerintem amíg nem tud járni, addig minden felesleges neki a bodyn és a rugin kívül.
3/7 anonim válasza:
sztem felesleges, de van aki ad ilyet a gyerekére. én tipegőben járattam sokáig napközben is. mikor felállt akkor meg pamut nadrágban és zokniban. ilyen merev cuccokat meg csatos akármit nem adok rá még most sem, pedig már 19hónapos
4/7 anonim válasza:
De, fölösleges. Ugyanígy a kapucnis pulcsi és a galléros body.
5/7 aHermann válasza:
Szia!
Őszintén szólva szerintem felesleges. Mi csak kaptunk pici méretben 2 részes (pulcsi+nadrág) pamut szettet, de nagyon ritkán volt a gyerkőcökön, mert állandóan a nyakukban volt a fekvés alatt. Sokáig bodyban és rugiban voltak (Itthon 12hós és 16hós korukig). Kényelmesebb volt nekik is.
Emlékszem mikor a 3hós lányomat vittem az Ortopédiai Klinikára csípőuh-ra, egy másik kétgyermekes anyukánál volt még a baba bodyban és rugiban, a többi anyukánál kis nadrág, kis kardigán, kis blúz stb. Eléggé kilógtunk a sorból.
6/7 anonim válasza:
Nekünk a kantáros nadrág bejött viszont nem farmerból. Eleinte mi is vettünk mindenféle cuki darabot aztán kiderült hogy a merev farmert szinte nem is lehet ráadni a gyerekre, ha sikerül is akkor meg nem tud benne megmozdulni. Azóta már csak is puha, vékony anyagú farmert veszünk a kisfiamnak. Szoknyából ugyan így gondolom, puha anyagú farmert kell venni.
7/7 anonim válasza:
Fél év alattinak felesleges szerintem, de fél év fölött amikortól mászik én kantáros farmer- illetve kordnadrágot adok rá. Egy ideig rugdalózóban volt, de tönkrementek hamar. A lábfeje kilyukadt, a térde kikopott stb. Neki nem kényelmetlen, ugyanúgy alszik benne több órát is hason, oldalt, háton mindenhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!