Alsónaciba is beleügyeskeditek az ovis jelet? Mi az a ruhadarab, ami megúszhatja? Ti milyen jeleket használtok?
sziasztok! hamarosan megy oviba a fiam, a jeleket elkezdtem beleügyeskedni a ruhákba, de bevallom nem egyszerű. A legjobb talán a vasalós, de rengeteg kell! Ti hogy oldjátok meg, csak nekem okoz fejtörést?
próbálkoztam textilfilccel - katasztrófa. A fiam jele óra, nem sikerült felismerhetőt rajzolnom :D
Köszönöm, ha írtok! Érdekel, más hogy van ezzel.
Vettem ovijelet és belevarrtam. Nekünk nem kellett csak az ágybelibe: paplan, párna, lepedő, meg az ovizsákra és a tornazsákra varrtam. Két utóbbi felesleges volt, mert kb. csak nekünk van belevarrva.
Az ovis jelet árulják pl. háztartási boltban.
(Remélem segítettem)
Próbáld ki a lakkfilcet, meg a mezei alkoholos filcet is. mindenképpen vékony hegyűvel próbálkozz!
Előtte papíron rajzold meg hogy kb milyenre szeretnéd a jelet. Neten is nézhetsz 1-2 mintát hozzá, pár gyakorlódarab után biztos menne neked is...
A vasalósokkal az a baj, hogy nem általában bírják a sok mosást :S
Én mindenbe belerajzoltam amúgy, mert se varrni ,se vasalni nem volt kedvem ennyit, a rajzolásszámomra sokkal egyszerűbb és gyorsabb volt. A lányom jelei amúgy tulipán és szív voltak, a fiamé vitorlás hajó. És igen, az égvilágon mindenbe belerajzoltam, a ruhazsákra+tornazsákra meg én rajzolta meg a körvonalat, de a lányom színezte ki magának - azt a büszkeséget... nem számított, hogy nem csillivilli Eperkés/Hercegnős/méregdrága figurás cucc, boldog volt a művével :-) én pedig megúsztam egy 400 ft-os tollal az egész ovijel mizériát...
Rossz a sorrend, elírtam, bocsánat. Helyesen:
*általában nem bírják a sok mosást*
Alkoholos filc. De én alig tettem bele egy-két ruhájába, eddig még nem szóltak érte, minden megvan.
Nekünk kisharang. Én haragudtam is érte, mert a legtöbb helyen lehet választani, itt meg z óvónők osztották ki a jeleket.
Köszönöm mindenkinek! igen, az óra csak elsőre tűnik könnyű jelnek :D
hát, akkor mindenbe belepasszírozom azt a jelet...csak néhol olyan kicsi erre a hely! és a legvékonyabb alkoholos filccel is csak bénázok, de még gyakorolok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!