Hány évesen szültétek első gyermeketeket?
21 évesen az elsőt. Aztán 28 és 39.
41 vagyok.
Idén szülök először, 30 vagyok.
Bár nem értem ezeket a válaszokat minek pontozni. Van, aki nem 100 % hogy akkor szült, amikor írja? :D
Én jövő év elején fogok szülni, 37 évesen. Ha szerencsém van, még a születésnapomra is eshet 😜 32 voltam mikor megismerkedtünk a férjemmel és attól függetlenül, hogy az elejétől éreztük, hogy ez egy tökéletes kapcsolat, vártunk is. Majd 2 év, 3 inszem és végül egy lombik kellett, hogy ideáig eljussunk. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a 20as éveiben megtalálja azt akinek gyereket akar szülni. Illetve a férjemnek is volt előző házassága, ahol a csaj 22 volt az első gyerek születésekor. Férjem 27. Nem is tudták kezelni kellő tudatossággal a gyerekek és a saját magánéletük összehangolását. Csak a gyerekekre fordítottak időt, enegriát.
Sorry hogy eltértem kicsit a tárgytól, de szerintem nem az életkor a legrelevánsabb információ.
31
Elôbb szerettük volna
Nem így sikerült
32 vagyok ( még épp 32 leszek a tesónál)
Lehet azért, mert a kérdező azt kérdezte, mikor szülték az elsőt, és most hány évesek, erre csomóan leírják, hogy a többit mikor szülték, azt meg nem kérdezte :D
6 napja töltöttem be a 21-et, mikor megszületett az első. 31 leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!