Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan tudom hogy a magzatvize...

Honnan tudom hogy a magzatvizem elfolyt e?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

38 hetes multam, jöttünk haza kocsival és a bugyim olyan volt mintha akkor mostam volna ki+ az ülés is nedves volt. Meleg volt nagyon az autóban lehet csak izzadtság?

2019. szept. 13. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a magzat víz volt. Azt biztosra fogod tudni. Nekem így indult a szülés a 38. héten. Olyan érzés mint mikor menstruálsz és hirtelen megindul egy nagyobb mennyiség. Én épp feküdtem mikor éreztem, hogy elindul. Gyorsan felpattantam és egy hatalmas tócsa volt alattam.
2019. szept. 13. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Én éreztem egy pukkanást előtte. És utána, mint a zuhatag... És nem maradt abba, még másnap is folyt.
2019. szept. 13. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Felálltam a kanapéról és elöntött. Mintha bebisiltem volna. Még a gatyám is olyan lett.
2019. szept. 13. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetett szivárgás... De attól függ,hogy más testrészed is izzadt volt, vagy csak a bugyid?

Nekem először csak kicsit szivárgott ugyanïgy 37+5naposan, de rá pár percre már egyértelmű volt,hogy az magzatvíz. Hátul rúgta ki a burkot, azért nem ömlött úgy mint a niagara :)

És nem volt semmi pukkanás,meg nyákdugó előtte.

2019. szept. 13. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
96%

Nekem pont 2 napja folyt el a kocsiban a korházba tartva. Már tolofájàsaim voltak és éreztem, hogy nyomnom kell és akkor hirtelen egy kis pukkanást éreztem és bumm kizúdult. A következö fájáskor meg a maradék. Épphogy beértünk a korházba, bö 15 percre rá megvolt a baba.

Ha neked azóta nem folydogál folyamatosan akkor nem az volt szerintem.

2019. szept. 13. 17:12
 6/6 khniki ***** válasza:
100%
Pukkanas nálam sem volt, csak ket nagyot mozdult a baba, aztán ereztem, hogy elkezd folyni. Épp az ágyban feküdtem. Ha a hüvelyedből jön ki, vízszerű és eddig ismeretlen illata van, akkor az az. :) Ha nem érzed, hogy folyik ki belőled, akkor nem.
2019. szept. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!