38 hetes kismama vagyok. Tegnap este 11-kor elfolyt a magzatvizem, fajasaim nincsenek, hazakuldtek. Azota semmi, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
48 ora utan ha nincs fajas akkor beinditjak a szulest de szornyu ez a varakozas. Varni hogy mikor fog fajni.Mit lehet csinalni hogy beinduljon magatol?2008. febr. 20. 15:19
1/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a lépcsőzés segít ílyenkor. Én 12 éve szültem az első gyermekem, akkor hajnal 4-kor elfolyt a magzatvíz, és mivel semmi fályás nem volt már délelőtt 11-kor megindították, és du.2-kor már meg volt. Most 25 hetes vagyok nem tudom mi vár rám. Minden esetre kitartás!!! Szorítok neked!
2/7 anonim válasza:
A szex nagyon jó, főleg, ha a párod benned megy el. Ja meg csókolózzatok sokat, az is segít..
3/7 anonim válasza:
Hát én ezzel a szex dologgal csínján bánnék. Mert ha a víz elfolyt, akkor már nyitva a burok. Így nagy a fertzőzésveszély. Nem is értem, miért küldtek haza titeket.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, hogy miután a víz elfolyik, 24 órán belül meg kell születnie a babának, mert már ilyenkor nagy a fertőzés veszély!!!
Miért küldtek haza??? Ez érthetetlen!
Ha nincs fájás, adjanak oxitocint!!!
EGy szintén 38 hetes kismama
Drukk, hogy minden rendben menjen!
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, kiprobalom a lepcsozest es a csoki mokit:)amugy Irorszagban elek es itt maskepp fogjak fel a dolgokat az orvosok de csak tudjak mar mit csinalnak.Remelem!!! Puszi mindenkinek es jo babavarast!
2008. febr. 20. 16:32
6/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nagy felelőtlenség volt hazaküldeni.
Én is úgy tudom,hogy ilyen esetben 24 órán belül kint kell lennie a babának.Szerintem menj vissza a kórházba,ahol szülni fogsz.Remélem rendben lesztek mindketten.
7/7 anonim válasza:
szia!
antibiotikumot kaptál? a fertőzés veszély miatt kérdem. engem benn tartottak ugyanigy voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!