Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől van az, ha valaki...

Mitől van az, ha valaki nagyon nehezen tágul?

Figyelt kérdés
Nem egy olyan embert ismerek, aki rendszeresen mozgott a terhessége alatt (és előtte is), nem hagyta el magát szülés közben és mégis iszonyat lassan tágult, volt hogy császár lett a vége. A leletek is rendben voltak. 36 hetes vagyok, félek én is így járok majd...
2008. nov. 15. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Alkati. Ne félj tőle, szedjél homeós bogyót. Nekem segített, bár anyu is könnyen szült..

38 héttől kezdheted a puhítót: caulohhyllum 5ch,(hozzáértő elmondja mennyit belőle mert egyénfüggő) és a vajúdás kezdetétől pedig ezt és a cimicifuga 5ch nevűt felváltva fél óránként.

Na meg én urnica-t szedek, ami tejserkentő. Szülés után kezdheted. Remélem segítettem. Higgyél benne, segíteni fog:)

2 hónapos kisfiú anyukája

2008. nov. 15. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Valóban alkat függő, én azt hallottam, hogy aki rendszeresen sportolt, az nehezebben tágul, mert keményebbek a izmaik. (nekem egy barátnőm járt így..)Én is szedtem az említett homeos bogyókat, bár csak vajúdás alatt, felváltva félóránként 5-5 bogyót (sajna csak a túlhordás alatt értesültem a lehetőségről, de így is hamar, könnyem megszültem:-)
2008. nov. 15. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokmindentől függhet.Én az első gyerekemet szültem a legkönnyebben,normál úton.A másodikat túlhordtam,indították a szülést,6 óra múlva rosszul lett a babám ki kellett venni.

A harmadikat is túlhordtam egy hetet,Vele indult magától,aminek nagyon örültem,mert sima szülésre készültem.Sajnos most sem jött össze,a baba 18 óra vajúdást bírt,de nem akart kibújni pedig akkor már 3 ujjnyira nyitva voltam.Elfordult keresztbe,rosszak lettek a szívhangok megint műtő.

Szóval ez kiszámíthatatlan,ezért jó kórházban szülni.Ilyen esetekben percek vannak,hogy épen kivegyék a babát.

Minden jót,könnyű szülést neked.

2008. nov. 15. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja,és 36 héttől ittam napi 2x a málnalevélteát,és szedtem a homeós golyókat,és a szülés beindulásakor is.

3-ik voltam

2008. nov. 15. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én elég keményen gyúrtam a terhességem előtt,alatta jógáztam,a vajúdás kezdetekor kaptam homeós bogyót,és 2 -3 óra vajúdás után mindenféle beavatkozás(gátmetszés se volt)nélkül megszületett a kisfiam.Az első babámmal 4 órát vajúdtam.
2008. nov. 16. 01:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tippeket, feltétlenül kipróbálom amiket ajánlottatok! Én is rendszeresen edzettem, ezért is ijedtem meg. Remélejük könnyen fog menni.
2008. nov. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!