Apás szülés? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék bent lenni a feleségemmel a szülés során. Apukák, akik már át élték ezt. Kivel kell megbeszélnem hogy bent lehessek?2019. szept. 1. 18:01
2/6 anonim válasza:
Senkivel nem kell megbeszélned. A feleségednek joga van kísérôhöz. Az az "alapértelmezett" helyzet, hogy ott vagy a feleségeddel. Lesznek helyzetek, amikor megkérnek, hogy kint várakozz. Vagya feleséged mondja azt, hogy inkább menj ki, esetleg Te érzed úgy, hogy ki kell menned.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan vele lehetsz. De készülj fel lelkileg is🙂 én párom is végig velem volt, szenvedett ő is mikor én is, etetett, itatott ha kellett, számolta a fájásokat, lilára szorítottam a kezét és hála istennek nem sértődött meg, hogy nem voltam épp a legkedvesebb hangulatomban. És azt a sok órát végig vajúdni sem a legkellemesebb egyedül...nekem pl 32 óra volt, aztán császár. Ott is vele lehetsz ha szeretnél, és ha nem teljes altatásban végzik.
4/6 anonim válasza:
A felesegeddel 😊 amugy utolso a csaszarhoz nem mindenhol engedik be apat. Max az őrzőit és ott kapja meg a babát is. De a műtőbe nem biztos, hogy bemehet.
5/6 anonim válasza:
A feleséged egyeltalán akarja, h vele menj?
Mert pl én nem akartam, én nem akartam , hogy bárki.lásson ilyen állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!