Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apuka is bent legyen szülés...

Apuka is bent legyen szülés nél akkor ehhez kell e valami fel készítő tanfolyam?

Figyelt kérdés
Ugyanis most teljesen tanácstalan vagyok mert van aki aszt mondja hogy csak akkor lehet Ben apuka ha van ilyen papír ami igazolja hogy részt vet ilyen tanfolyamon van aki még aszt mondja hogy alanyi jogon jár hogy Ben lehessen egy általam választott személy
2019. szept. 1. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Ben lehet, de csak ha Bennek anyakönyvezték.

Benn lehet egyébként, nem kell hozzá tanfolyam.

2019. szept. 1. 10:17
 2/9 A kérdező kommentje:
*bent
2019. szept. 1. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis jó.
2019. szept. 1. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem kell, mivel a szülőnőnek joga van ahhoz, hogy egy hozzátartózót maga mellett tudhasson. Én kétszer szültem, semmilyen tanfolyamon nem kellett részt venni.
2019. szept. 1. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
😂Milyen tanfolyam??Ne higgyél már el mindent.Nem ő fogja levezetni a szülést.😅Nálunk is bent lesz,már meg is vettem neki az apa csomagot,amiben lennie kell majd.Ezen kívül semmilyen teendő nincs.
2019. szept. 1. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg ott a kórházban, ahol szülsz, vagy az orvosodtól? Budapesten 3 kórházban sem kell semmi, csak egy apaszett, amit magára vesz.
2019. szept. 1. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehol sem kell tanfolyam, én Pécsen szültem, nekünk is csak a ruha kellett,amit felvett.
2019. szept. 1. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyíregyházán kell szülésfelkészítő tanfolyam (leendő apa és anya együtt), és a beöltöző szett. 2016ban szültem, akkor kellett.
2019. szept. 1. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen szültem 2x, mindkét alkalommal bejöhetett a párom, persze, megkérdezik, hogy szeretne - e, plusz a ruhát kellett neki megvenni ott a kórházban amiben bent volt. Nem kellett semmilyen tanfolyam.
2019. szept. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!