Mi kell ahhoz hogy játék tesztelő/készítő legyek?
Játék tesztelést úgy gondoltam, hogy egy elkészült játékot egy cégnél tesztelném
elobb kicsitt nezz utanna hogy mit jelent igazabol jatekot tesztelni...
ha ezek utan nem megy el a kedved akkor is meg sorba kell allnod a tobbi pistike utan.
Egy kis tudományos háttér:
(Ha kell tudok linket küldeni a kutatási eredményekhez.)
A számítógépes játékok ugyanazt az agyterületet támadják meg, mint az LSD, vagy bármilyen kábítószer.
(Csak egy példa: a súlyosan égési sérülteket számítógépes játék elé ültetik, mert kevesebb modfiumot kell adni nekik.)
A játékgyárak ezt a hatást szeretnék maximalizálni. (mert nekik ugyanúgy ez az üzlet, mint az első joint-et eladni a drog kereskedőnek.) Ezért keresnek játék tesztelőket.
A feladat: játssz és közben mérik a biometrikus adataidat. A cél hogy amikor csökken a függőség, akkor adjanak valamilyen adrenalin, vagy dopamin löketet, ami fenntartja a függőséget. (mikor engedjen egy kicsit jobban, mikor fokozza a nehézséget.)
Amikor játék teszternek jelentkezel, akkor azt vállalod, hogy kábítószert tesztelsz. (annak minden mellékhatásával együtt.) Ezért megfizetnek Téged. De vajon szabad-e.
Persze van, amikor hiba felderítéssel kell foglalkozni. Ez sem sokkal jobb, mert nem elég, hogy ugyanannak a pszichoaktív hatásnak vagy kitéve, hanem még egy csomó megszakításos kudarcod is lesz a hibák miatt.
Hosszú irodalomjegyzéke van ennek.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hozzászólásomat mikor tiltják le. Amit írtm tudományos szakirodalommal alá tudom támasztani. Kedves moderátorok!
Hozzászólásommal fiatalokat szeretnék megmenteni.
Ne töröljék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!