Fizessek a fogadott dokimnak, ha nem volt bent a szülésnél?
Sziasztok! 2,5 hete szültem, azonban a fogadott dokim, akihez jártam terhesgondozásra, nem jött be a szülésre, mivel másnap konferenciára utazott, és átadott a helyettesének! A helyettes orvosnak, akinél szültem, és aki bejött hozzám minden nap vizitre és a varratokat is kiszedte, természetesen fizettem, azonban a fogadott orvosom, még mielőtt bemutatott a helyettesének, mondta, hogy a 6 hetes kontrollra őhozzá menjek vissza!
Szerintem ő már nem érdemel több pénzt (eléggé lehúzott a terhesgondozás alatt is, ráadásul soha nem volt elérhető, tehát nem igazán vagyok vele elégedett!) Szerintetek?
Igen, köszönöm, én is így gondolom, hogy a vizsgálatot kifizetem, azonban "borítékot" nem kap!
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én is hasonló helyzetben voltam. Ahogy a dokim kitette a lábát szabira, mindjárt meg is szültem. Adtam a dokinak borítékot -bár már bánom-, akinél szültem, de a hat hetes kontrollon a sajátomnak nem, hiszen az amúgy is magánrendelés, megkéri a vizsgálat árát. Nem is lett ebből gond, most újra nála fogok szülni..elvileg:D
Sajna mi sem kapunk fizut akkor ha nem dolgozunk!
Az orvosokkal se legyen ez másképp!!!
miért fizetnél olyanért,amit meg se tett???
szerintem ne fizess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!