Mi van, ha valaki egész életében nagyon szeretne kisbabát, de sosem jön össze és most,40 évesen lenne rá lehetősége?
19 évesen elköltöztem, sokfelé volt munkám, közben tanultam is, több szakmát elvégeztem tanfolyamon/levelezőn, többször volt párkapcsolatom, de sosem jutottunk a gyerekig, vagy a férfi nem akart semmiképp stb.
Most áthelyeztek és megismerkedtem egy férfivel, akinek szintén ketyeg a biológiai órája és úgy érezzük készen állnánk, de én már inkább azt érzem, hogy kifutottam az időből. Nagyon szeretjük egymást, fél éve vagyunk együtt, sportosak, fiatalosak vagyunk(nem azért, hogy szépítsem, amit nem lehet). De nem akarok nagymama korú lenni a gyermekem gimis ballagásán.
Mit kéne tennem? Nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy nem előbb találkoztunk.
Gyerekem ovis csoportjában van pár idősebb szülő, de a többség fiatal, huszonharminckörüli.
40 évesen egy évet próbálkoznék, ha nem jönne össze egy évig, akkor úgy érezném, hogy a testem már nem képes rá, csak erőltetve.
Mindent megadni a gyereknek.. abban a testvérnélküliség is benne van, de választani kell. Szerintem a testvér hátrány rengeteg szempontból.
Már ki vagy csúszva, de még megbocsáthat a lelkiismereted, ha bevállalod. Aztán reménykedsz, hogy megéled azt az érettségit ép testtel és ép ésszel.
Azok közül, akik megélték a hatvanat?
Van két nyolcvanas nagyszülőm, de ilyen olyan rákban 50esként sokan meghaltak, bőrrák, cukorbetegség, mellrák, gyomorfekély, mélyvénás trombózis.
Vagy együttélnek a bajjal, vagy meghaltak benne, vagy haldokolnak épp leukémiában.
50esek a szüleim, a kollégáik is hullanak sajnos rendesen, vagy lebetegednek, pedig irodista mindkettő.
Apám 56, elkezdett remegni a keze, még nem olyan látványos, de azért látszik.
A volt osztálytársaim, szaktársaim szülei sincsenek jó bőrben, mármint azok, akik még élnek.
Vannak mázlista emberek, mint az egyik nagyszülőm, 70 éve dohányzik, nulla tüdőrák, semmi betegség, a másiknak már nincsenek lábai..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!