Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van, ha valaki egész...

Mi van, ha valaki egész életében nagyon szeretne kisbabát, de sosem jön össze és most,40 évesen lenne rá lehetősége?

Figyelt kérdés

19 évesen elköltöztem, sokfelé volt munkám, közben tanultam is, több szakmát elvégeztem tanfolyamon/levelezőn, többször volt párkapcsolatom, de sosem jutottunk a gyerekig, vagy a férfi nem akart semmiképp stb.

Most áthelyeztek és megismerkedtem egy férfivel, akinek szintén ketyeg a biológiai órája és úgy érezzük készen állnánk, de én már inkább azt érzem, hogy kifutottam az időből. Nagyon szeretjük egymást, fél éve vagyunk együtt, sportosak, fiatalosak vagyunk(nem azért, hogy szépítsem, amit nem lehet). De nem akarok nagymama korú lenni a gyermekem gimis ballagásán.

Mit kéne tennem? Nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy nem előbb találkoztunk.

2019. aug. 19. 08:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Hallgass a szívedre nem a kor számít! Később megbánnád hogy nem éltél a lehetőséggel!
2019. aug. 19. 11:44
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Miért vagytok ilyen önzőek? Senki nem foglalkozik a gyerekével, mi lesz majd vele? Tényleg ennyire önzőek vagytok?!
2019. aug. 19. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Én 37 évesen szültem teljesen zökkenőmentes terhességem volt, a kicsi is egészségesen született és mára már ügyes ,,nagylány". 32 évesen kezdtük a babaprojektet és nehezen jött össze.Így abban megállapodtunk, hogy több már nem fér bele, de őt szeretnénk a legnagyobb szeretetbe felnevelni.Elhiszem, hogy van aki meghal fiatalon vagy épp olyan betegsége lesz, de egy fiatal anyukának is lehet olyan betegség ami miatt pld nem tudja felnevelni a gyerekét...a mai világban sajnos bármi megtörténhet.Ha mindig azt néznék vajon mi lesz akkor az utcára se mennénk ki, mert hátha elüt a busz,kamion,autó, leesik egy cserép valamelyik házról ,kidől egy fa és a többi.Mindent meg kell tenni azért, hogy egészségesen éljen az ember, sportolni, egészségesen táplálkozni és jól gondolkodni.Ennyi.Én a helyedben belevágnék.
2019. aug. 19. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Ne itt olvasgasd a 2 féle véleményt!! Ha mindketten akarjátok, nyugodtan vágjatok bele! 40 és 42 évesen első hónapban összejött nekünk a baba!
2019. aug. 19. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

Gyerekem ovis csoportjában van pár idősebb szülő, de a többség fiatal, huszonharminckörüli.

40 évesen egy évet próbálkoznék, ha nem jönne össze egy évig, akkor úgy érezném, hogy a testem már nem képes rá, csak erőltetve.

Mindent megadni a gyereknek.. abban a testvérnélküliség is benne van, de választani kell. Szerintem a testvér hátrány rengeteg szempontból.

Már ki vagy csúszva, de még megbocsáthat a lelkiismereted, ha bevállalod. Aztán reménykedsz, hogy megéled azt az érettségit ép testtel és ép ésszel.

2019. aug. 19. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a te családodban már 58 évesen senki nem volt ép?
2019. aug. 19. 23:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnétek gyereket vágjatok bele. Rengetegen szülnek már 40fölött. Belehalni akármibe bele lehet, akárhány évesen. Ha 60évesen, fitten, gyerek nélkül ott ültök egymás mellett, lehet bánni fogjátok hogy meg sem próbáltátok,pedig simán felnevelnétek...
2019. aug. 19. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:
62%

Azok közül, akik megélték a hatvanat?

Van két nyolcvanas nagyszülőm, de ilyen olyan rákban 50esként sokan meghaltak, bőrrák, cukorbetegség, mellrák, gyomorfekély, mélyvénás trombózis.

Vagy együttélnek a bajjal, vagy meghaltak benne, vagy haldokolnak épp leukémiában.

50esek a szüleim, a kollégáik is hullanak sajnos rendesen, vagy lebetegednek, pedig irodista mindkettő.

Apám 56, elkezdett remegni a keze, még nem olyan látványos, de azért látszik.

A volt osztálytársaim, szaktársaim szülei sincsenek jó bőrben, mármint azok, akik még élnek.

Vannak mázlista emberek, mint az egyik nagyszülőm, 70 éve dohányzik, nulla tüdőrák, semmi betegség, a másiknak már nincsenek lábai..

2019. aug. 20. 07:41
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
ha 40 évesen vagy idösebben öregebben jön össze terhesség baba,szülés orvosi segicséggel vagy segicség nélkül,akkor 40 évesen szülsz.
2021. júl. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!