Mennyi idő után húzzdik vissza a has szülés után?
Figyelt kérdés
Illetve ti használatától hasleszorítót segített vagy tök felesleges beszerezni?2019. aug. 17. 20:06
1/2 anonim válasza:
6 hónap alatt tágult ki, kb. Ennyi kell neki míg vissza megy. Első babával ezt nem tudtam, volt szobatárs nagy hassal,megkérdeztem mikor bekerültwm hogy mikor szül, mondta már 4 napja megszült. Akkor esett le nekem is hogy N leszek rögtön utánna sovány. Első babával sokat is hiztam, hatalmas hasam volt, kb. 1 hónapig akkora volt utánna, mint 6 hónapos terhesen! Mikor előre hajoltam, abban a nagy hasban szabadon mozogtak a beleleim jobbra balra, sokszor olyan volt mintha még bennem lenne a baba, mert rendeződtek vissza a szervek, a mintha rúgott volna a baba!
2/2 anonim válasza:
Fel évvel később visszahuzodott a hasam viszont egy pici maradt ami régebben is volt pedig kisebb a súlyom mint terhesség előtt csak lazább talán a bőr, de nem vészes. Én használtam hasleszorítót bár nekem azért volt hasznos, mert sürgősségi császárral született meg a babám és sokkal könnyebb volt mozogni mikor rajtam volt. Ha veszel is tök mindegy, hogy szülsz fontos a mértékletesség, ne legyen állandóan rajtad dolgozzon a hasizmod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!