Ikres szülés nél csak a császár jöhet szóba?
Figyelt kérdés
Elnézést kérek mindenkitől aki a császárt nem tartja szülésnek2019. aug. 16. 13:01
1/11 anonim válasza:
Nem, orvos és korház válogatja. Van ahol engedik a hüvelyit, van ahol nem. Nálunk a helyi korházban viszont az ikreseket protokoll szerint császározzák.
Az meg milyen hülyeség, hogy a császár nem szülés????
2/11 anonim válasza:
Nem, lehet hüvelyi is, csak ritkán.
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos van olyan személy akit korábban kérdeztem és aszt monta a császár nem szülés az csak egy műtét
2019. aug. 16. 13:13
4/11 anonim válasza:
Közvetlen környezetemben két kismama is szült ikreket természetes úton mostanában, de valóban elterjedtebb a császármetszés ikrek esetében.
5/11 anonim válasza:
Lehet hüvelyi úton is szülni.
(egyik ismerősömnek 2 gyereke van, ő maga azt mondja sosem szült, ő is műtétnek tekinti a császárt)
6/11 anonim válasza:
Én spontán szültem, azt mondta az orvosom, ha első szülés, császár, ha többedik, akkor mehet hüvelyi úton.
7/11 anonim válasza:
Ez korhaz fuggo. Van is ra pl. Julius elejen voltam bent megfigyelesre a korhazban akkor 2ikressel voltam egyszobaba mind a ketten csaszart valasztottak. Jelenleg is korhazban vagyok es most is van egy ikres kismama a szobaban o sima szulest szeretne es engedik neki az orvosok.
8/11 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen pozícióban fekszenek a babák.
9/11 anonim válasza:
Nem. Ha minden körülmény adott a hüvelyi szüléshez (anyai, magzati részről egyaránt), akkor meg lehet próbálni. Van, hogy össze is jön. Nekem császárral született a nagyobbik gyerek is, plusz a B baba haránt volt, így nem volt opció. Én nem is bántam annyira, hüvelyi szülésnél a B baba kedvezőtlen helyzetbe kerülHET, előfordul, hogy az A baba kijön hüvelyi úton, de míg ez megtörténik, a B baba olyan rossz állapotba kerül, hogy császárral kell kivenni. Ismerősnél keresztbe fordult a B baba, ahogy az A-t megszülte, lábbal előre húzták ki. Nem lett baja, de lehetett volna.
10/11 anonim válasza:
Nekem farfekvéses volt mindkét baba, így császárral születtek, de valóban, ha minden körülmény optimális, simán ia lehet ikreket szülni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!