Kinek es hogyan indult be a szülés?
Elfolyt 23 órakor a magzatvíz. Elázott minden, mint a filmeken :)
Sajnos nem tágultam utána ki, picit sem... Úgyhogy császár lett sajnos :(. Pedig apás szülésnek indult.
Érdekes, hogy hiába ömlött a magzatvíz, még másnap is csordogál belőlem.
Hétfő éjjel folyt el a víz, kedd 11:40-re lett meg a lányom sürgősségi császárral.
3x volt a nyakán a zsinór, minden fájásnál fojtogatta.... Leesett a pulzusa 160ról 60ra.
2019. aug. 12. 18:49
2/12 A kérdező kommentje:
Az igen :o
Félek hogy nalam nem fog elfolyni es megindulni nagyon szenvedek tole
Jobb, ha vajúdás alatt folyik el, mint előtte, hidd el.
Nem beszélgetek privátban, bocsi.
Én addig nagyon magabiztos voltam, míg ki nem mondta a doki, hogy a következő én vagyok a műtőben.... Akkor megrémültem. Pedig akkor már 11 órája vajúdtam.
2019. aug. 12. 19:19
4/12 A kérdező kommentje:
Szombati napon hajnalban erős mensigörcsre keltem, távozott a nyákdugó. 5 óra múlva kezdődtek a fájások, irány a kórház este, de hazaküldtek mondván ez nem igazi..vasárnap délutánig otthon szenvedtem mert nekem nagyon rendszertelenek voltak a fájások, nem tudtam mikor menjünk. Irány kórház megint de megint haza akartak küldeni de nem voltam hajlandó hazamenni mert eszméletlenül fájt. Hétfő hajnalban folyt el a víz, késő estig mentek a rendszertelen fájások, majd császár lett.
2019. aug. 12. 20:05
Hétfőn éjjel 2kor kezdődött ilyen fájás szerű valami, tíz percenként. Mondtam páromnak hogy induljunk mert nagyon fáj. Otthon még lezuhanyoztam, megborotváltam magam, közben távozott a nyákdugó. Beértünk 4-re, már öt percesek voltak a fájások, de kicsit se tágultam. 7 órakor burokrepesztés, oxitocin, 11kor még semmi tágulás nem volt, azt hiszem 2 ujjnyi, csak sok sok fájás, gyerek nyakán 3x volt rátekeredve a köldökzsinór, aztán szóltak hogy 14.00-ra takarítják le a műtőt, 13.29-kor született meg kint a vizsgálóban :)
2019. aug. 12. 20:27
Reggel úgy ébredtem, hogy görcsöl a hasam, akkor már sejtettem vmit. Aztán lassan jöttek a fájások, akkor kezdtem el összepakolni a maradék cuccot a kórházba. Este született meg a kislányom. A magzatvíz nem folyt el.
2019. aug. 12. 20:38
Szerdán(39+5 hetesen) elkezdtem vérezni,bementem a kórházba,azt mondták tágulási vérzés,bent tartottak.Másnap reggel fajásokra ébredtem,hamar rendszereződtek de nem tágultam.Másnap,azaz péntek délben kaptam oxit de nem segített,elfolyt 2kor a magzatvíz de így sem tágultam...aztán császározni akartak 4kor,de a műtőre várva kitágultam és 5kor megszületett a fiam.Már 5 hetes múlt :)
Most már bármikor jöhet a babád, szóval kívánok könnyű szülést :)
2019. aug. 12. 21:31
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)! Sajnos nekem hiába van menzeszgörcseim semmi jele nincsen a szülésnek csak nagyon fáj már az egész alhasam is fáj a derekam leszakad szó szerint es már nem tudok mit tenni. Nagyon örülnek ha már megszületne mert tényleg szenvedek:(
2019. aug. 13. 15:57
Kapcsolódó kérdések: