Szülés után le lehet fogyni pajzsmirigy problémával?
Figyelt kérdés
20 kg plusznál járok 32 hetesen mint kiderült 12 hét után hogy alulmüködik nem is akárhogy (10,36). Az elejétől kezdve híztam 2 de akár egy hónap alatt 5 kg-ot is! Most hogy leviték és beállították gyógyszerrel a hízásom lecsökkent. Azelőtt se voltam sovány de volt hogy leadtam simán 15 kg-ot. Van aki pajzsmirigyel szülés után is le tudott fogyni vagy maradtak a kilók bármit is csinált?2019. júl. 27. 05:15
1/6 anonim válasza:
Kezelni kell utána is a pajzsmirigy problémát, és akkor le lehet fogyni.
2/6 anonim válasza:
Az enyém kezelve van, mégse tudok lefogyni :/
3/6 anonim válasza:
59 kg-mal estem teherbe, ekkor derült ki a pm alulműködésem is (23.8), kezelve lett. 85 kg voltam mikor szültem. 1 eve szültem már szonte elfogyok, csak 53 kg vagyok már, a pm továbbra is alulmüködik, nem tudják beállítani, jelenleg 14.1 a tsh-m.
4/6 anonim válasza:
Egyrészt kezeltetni kell, másrészt megfelelő diétát követni, nem amit a nőklapján olvas az ember, és tart 2 hétig, hanem dietetikus által összerakott és életen át tarthatóra gondolok, és heti 5 nap sportolni. Aki ezeket nem tette meg, az nem tett meg mindent érte. Mondom ezt úgy, hogy 2 gyerekkel összesen majdnem 40kg-t híztam, átmentem ezen.
5/6 anonim válasza:
Ha tartod a dietat (cukor-lisztmentes), akkor igen. Nekem sikerult.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor bizakodó benne hogy fog menni szülés után is. Nagyon szeretek sportolni kivéve a tornát mert azt valamiért utálom :/
A 15 kg-ot is több mint egy fél év alatt adtam le fokozatosan szóval abban biztos vagyok hogy nem 2 hónap alatt fogom leadni a plusz kilókat
2019. júl. 27. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!