Ha választhatok akkor az ágyon vagy a székben szülést válasszam?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 16:54
1/10 anonim válasza:
szerintem akkor már teljesen mindegy....engem csak a legvégén fektettek fel, addig meg mászkálni kellett....azt mondják a szék jobb, mivel gravitáció.....lehet megpróbálnám
2/10 anonim válasza:
Én a vége felé nem bírtan ülni, csak feküdni.
3/10 anonim válasza:
Én választhattam, de a végén már csak feküdni akartam. már nagyon fárad voltam, 16 órája vajúdtam.
4/10 anonim válasza:
A barátnöm székben szült, ott voltam vele végig, sztem nagyon kényelmetlen lehetett neki mert lábtarton begörcsölt a lábva alig tudott nyomni, mert a lábszárát kellett maszirozni és a csipője is begörcsölt de nem vehette le akkor már a lábát. én 10 nap mulva szülök kb, kérdeztem a szülésznö9met, azt mondja szte az ágy jobb, könnyebb felkellni, lehet oldalra fordulni vajudás alatt stb,, és nagyobb a helya dokinak hogy ellásson téged. én ágyat választom, pedig láttam már sok szülést, az ágy mellett maradok, engem lebeszéltek a székröl..
5/10 anonim válasza:
Én nem választhattam, fekve kellett szülnöm, pedig ülve sokkal könnyebb lett volna nyomni. Gondolj bele: kakilni hogy jobb, ülve vagy fekve? Ülve a gravitáció is segít, és a baba kevesebb ideig marad a szülőcsatornában, ami ráadásul épp fekve a legszűkebb, és ez centikben mérhető.
6/10 anonim válasza:
szia én már irtam, igen szlékben jobb a gravitácio, de igazábol itt is csak a hátad van megemelve, a feneked ugyanugy helyezkedik el a székben mint ágyon, amugy is csak elég a legvégén lefeküdni. nekem 2 szülésznö is az ágyat javasolta
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor,ha lehet választanom,akkor maradok az ágynál.Kedden szülök,ha minden igaz,ha nem akkor holnap.Sajnos meg indítják!
2010. júl. 11. 19:57
8/10 anonim válasza:
Én szültem így is úgy is. A háton fekvés volt kényelmetlenebb, mert még a lábamat is tartani kellett közben.
9/10 anonim válasza:
én ülve szültem, végig ülve voltam, igaz az ágy szélén vajúdtam inkább, mert az puha volt, a szék meg kemény. egyszer kellett elfeküdnöm két fájás erejéig, hát azt hittem ottmaradok, szörnyű volt. én csakis ülve! de próbáld ki, és úgyis érzed majd.
10/10 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondta, hogy a szülőszék sokkal jobb, mert a gravitáció. Aztán megmutatták nekem a kórházban a szülőszéket. Csak néztem, hogy ez valami vicc? Úgy néz ki, mint egy wc-csésze, aminek az elejét kivágták. Háttámla semmi, mondták, hogy majd apuka tartja a hátam. Na, de végig? Ráadásul az orvos meg a szülésznő oda sem fér, azt mondták nekem, hogy tükörrel csinálják. Meg azt is hallottam, hogy nem mindegyik orvos vállalja, hogy ott guggol alattad. Szóval én már ott elvetettem a szülőszéket. Egyébként kitoláskor az ágyról is felültem, a férjem tartotta a hátam, amikor nem volt fájásom, akkor hátra tudtam dőlni pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!