Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen modszerrel szokassam...

Milyen modszerrel szokassam le a lanyomat a cicizesrol?

Figyelt kérdés

1,5 eves mult es mar nagyon nem szeretnem szoptatni. Van, hogy egesz èjszaka csòcsàlja a mellemet, nagyon idegesito es nem tudok pihenni sem. Feszult vagyok mar ettol az allando ejszakai szoptatastol. Nappal csak egyszer cicizik, amikor altatom. De ejjel felkel parszor. Ha fogzik akar egy ora hosszaig kepes hajnalban.....

Tapasztalt anyukak segitseget varom. Hogy szoktassam le, hogy ne legyen drasztikus? Nem cumizik, nem iszik cumisuvegbol, nemkell neki semmilyen szundikendo, csak cici...

ha ejjel felkel hogy altassam

Vissza? Biztos, hogy uvolteni fog orakig.

2019. júl. 12. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt csak a drasztikus megvonás jöhet szóba. Megszokta, szüksége van rá. Rá fog jönni, hogy nélküle is tud aludni, de én úgy gondolom hogy csak a drasztikus megoldás vezet eredményre.

Mert nincs olyan, hogy kicsit van cici, kicsit nincs.

2019. júl. 12. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nemtudom mennyire segitek ezzel mivel irtad hogy cumizni sem halando es cumisuvegbol sem iszik. Nalunk is rafuggott regen nagyon a cicire, mi vedono tanacsara vettunk philips avent es tommee tippeee cumisuvegeket mert hasonlit a noi emlohoz a kialakitasa. Kicsit tudom atveresnek hangzik de mas valasztasunk nem volt es volt hogy ejszakakat nem aludtam en sem a cicizes miatt. Nagyon nehez volt de valahogy vegul sikerult. Lefejt tejet tettem bele neki. Eleinte sirt de egyre gyakrabban cici helyett eloszor az aventes uveggel probalkoztunk es ugy tunt bevalik. A tommee tippees annyira nem volt hatekony. Aventesnek a szivo resze illetve a lyuk meret es a felsobb resze is emlekezteti a cicire, talan meger egy probat aprankent raszokatni. Vagy a teljes megvonas ha mas nincs
2019. júl. 12. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:

1,5 évesen nincs szüksége cumisüvegrr

Meg kell vele beszélni

1,5 éves igen értelmes már

Én viszont fokozatosan venném el

Alváshoz kapna és máskor nem..

Eleinte van sírás az tuti

Anyához bújás van

Cici nincs...

Vagy ugyanígy teljesen megvonva

2019. júl. 13. 06:46
 4/6 anonim ***** válasza:
3-mas nem azt mondtam hogy szokassa ra a cumisuvegre! A tejet viszont ha a kerdezo nem akarja megvonni akkor mas eselye nemigazan van ha nem akar ciciztetni. Ha viszont tejet sem akar mar neki adni es fejni akkor tenyleg kar probalkozni a cumisuveggel. Arra irtam ha mas nincs akkor a megvonas es slussz. Meg kell tanulnia cicirol leszokni.
2019. júl. 13. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Én azt csináltam, mikor már nem birtam, hogy hatszor kellett éjjel kelni, hogy este megszoptattam, aztán mondtam, hogy most nincs, majd reggel. Kabe negyedórát sírt, mikor először kert volna és nem adtam. Második éjjel 10 percet, aztán ötöt, azóta semmi. Azóta a reggeli is elmaradt, az a legkönnyebb, elterelni a figyelmet.

Délután és esti altatasnal maradt.

2019. júl. 13. 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! Mar sikerult is. Nagyon orulok. Rosszabbra szamitottam :)
2019. júl. 19. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!