Milyen modszerrel szokassam le a lanyomat a cicizesrol?
1,5 eves mult es mar nagyon nem szeretnem szoptatni. Van, hogy egesz èjszaka csòcsàlja a mellemet, nagyon idegesito es nem tudok pihenni sem. Feszult vagyok mar ettol az allando ejszakai szoptatastol. Nappal csak egyszer cicizik, amikor altatom. De ejjel felkel parszor. Ha fogzik akar egy ora hosszaig kepes hajnalban.....
Tapasztalt anyukak segitseget varom. Hogy szoktassam le, hogy ne legyen drasztikus? Nem cumizik, nem iszik cumisuvegbol, nemkell neki semmilyen szundikendo, csak cici...
ha ejjel felkel hogy altassam
Vissza? Biztos, hogy uvolteni fog orakig.
Szerintem itt csak a drasztikus megvonás jöhet szóba. Megszokta, szüksége van rá. Rá fog jönni, hogy nélküle is tud aludni, de én úgy gondolom hogy csak a drasztikus megoldás vezet eredményre.
Mert nincs olyan, hogy kicsit van cici, kicsit nincs.
1,5 évesen nincs szüksége cumisüvegrr
Meg kell vele beszélni
1,5 éves igen értelmes már
Én viszont fokozatosan venném el
Alváshoz kapna és máskor nem..
Eleinte van sírás az tuti
Anyához bújás van
Cici nincs...
Vagy ugyanígy teljesen megvonva
Én azt csináltam, mikor már nem birtam, hogy hatszor kellett éjjel kelni, hogy este megszoptattam, aztán mondtam, hogy most nincs, majd reggel. Kabe negyedórát sírt, mikor először kert volna és nem adtam. Második éjjel 10 percet, aztán ötöt, azóta semmi. Azóta a reggeli is elmaradt, az a legkönnyebb, elterelni a figyelmet.
Délután és esti altatasnal maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!